Hotels.com vernieuwt app

Een screenshot van de Hotels.com app

Een screenshot van de Hotels.com app


Hotels.com, de boekingswebsite voor hotelovernachtingen, heeft haar iPhone en iPad app voor iOS7 opnieuw ontworpen. Dit zorgt volgens het bedrijf “voor een frisse nieuwe interface die de mobiele boekingservaring voor klanten nog sneller en gemakkelijker maakt”.

In een toelichting op de vernieuwing stelt de onderneming: “De nieuwe app plaatst een eenvoudig te gebruiken kaart centraal bij het zoeken naar hotels, zodat gebruikers vrijwel direct een hotel vinden op de juiste locatie. Het is eenvoudiger dan voorheen om nog voor dezelfde avond een lokale last minute aanbieding te vinden. De nieuwe app bevat veel foto’s in hoge resolutie en het boekingsproces verloopt nu nog soepeler, doordat de app klantgegevens herinnert en betalingsgegevens veilig opslaat.”

Met de Hotels.com app hebben klanten de keuze om te betalen voor het hotel op het moment van boeken of zodra zij aankomen in het hotel, waardoor zij hun reisbudget en voorkeuren kunnen beheren. Daarnaast beschikken de klanten van Hotels.com over eenvoudige toegang tot hun account om toekomstige, huidige en eerdere boekingen te bekijken, zonder dat zij daarvoor online hoeven te zijn.

De Hotels.com app biedt klanten toegang tot meer dan 260.000 hotels in meer dan 25.000 bestemmingen over de hele wereld, meer dan 20.000 last minute aanbiedingen, meer dan 10 miljoen gebruikersrecensies en last minute hotelovernachtingen in de directe omgeving. De nieuwe iOS7 app is nu te downloaden.