Nieuwe Lofts bij Hotel V in Amsterdam

Soms wil je iets meer ruimte als je op een citytrip gaat, een loft is dan ideaal. Foto: Hotel V Frederiksplein.

Soms wil je iets meer ruimte als je op een citytrip gaat, een loft kan dan uitkomst bieden. Foto: Hotel V Frederiksplein.

Tijdens een citytrip is het ook fijn om een plek te hebben om je even terug te trekken. Hotelkamers zijn daar vaak te klein voor, maar dan is verblijven in een loft een oplossing. Hotel V frederiksplein heeft zes V lofts geopend; ruime appartementen in het centrum van Amsterdam ‘met alle voorzieningen en veiligheid van een hotel en het comfort van een stadsappartement’.

Stijl
Het hotel promoot zelf op deze manier de voorziening: “Elke V loft is ingericht in hotel V stijl met een mix van design en vintage meubilair en voorzien van open haard, eettafel, compacte kitchenette, badkamer, aparte wc, tv, gratis Wi-Fi en een slaapgedeelte achter een scheidingswand. Daarnaast hebben alle lofts een uitzicht over het Frederiksplein. Met ruimte voor 4 personen is de loft ook geschikt voor gezinnen. Tijdens het verblijf in een V loft kan je als gast ook gebruik maken van het ontbijt, de bar, meeting room en lobby van hotel V. Of je kan vragen naar de “edgy Amsterdam expertise” van onze V Crew. Maar stadskluizenaar spelen kan uiteraard ook.”

Locatie
Hotel V frederiksplein bevindt zich op het randje van het centrum en De Pijp met haar Albert Cuypmarkt en de originele Heineken brouwerij. De beste musea en de grachten zijn op loopafstand. Ook ligt hotel V frederiksplein slechts op enkele minuten van Amsterdams bekendste uitgaanspleinen.

Je boekt de loft vanaf €55,- per nacht. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.