Ontdek de Amazone vanaf de bank

Je kan nu de Amazone ontdekken zonder in een vliegtuig te hoeven stappen, met de interactieve video van het WNF.

Je kan nu de Amazone ontdekken zonder in een vliegtuig te hoeven stappen, met de interactieve video van het WNF.

De Amazone is een gebied dat veel reizigers graag een keer zouden bezoeken. Toch is het niet voor iedereen weggelegd om er daadwerkelijk heen te gaan. Maar je kan het gebied nu wel bekijken via een interactieve video van het WNF. Om de Amazone nog dichterbij te brengen lanceert het Wereld Natuur Fonds een interactieve video over de schoonheid en bedreigingen van de Amazone. Via deze video krijg je meer informatie over het dierenrijk, de programma’s van het WNF en de Amazone als geheel.

De Amazone
Veel mensen hebben geen idee met welke bedreigingen de Amazone te kampen heeft, daar wil het WNF verandering in brengen met deze video. Door het pauzeren van de video ga je op ontdekkingstocht en kom je meer te weten over de Amazone. Verschillende dieren zoals de Jaguar maar ook de gevolgen van de ontbossing in de Amazone passeren de revue.

Actie ondernemen
Het interactieve Amazone online videoconcept werd in samenwerking met Onlinevideo.nl bedacht. Via een spelelement in de video word je verleid om alle informatie elementen te bekijken. Daarnaast kun je via de video ook gelijk het WNF steunen, als je dat zou willen. Je kan bijvoorbeeld een knuffel bestellen in de webshop of donateur worden.

Voor meer informatie ga je naar de website.

De video kun je hier bekijken: