Cadeautip: Alles voor een stedentrip in een verpakking

De feestmaand komt er weer aan, wat betekent dat er veel cadeautjes gekocht moeten worden. Een stedentrip is misschien wel een beetje te duur om te geven, maar een gids om de volgende trip op weg te helpen is dan wel weer heel leuk. Voor het cadeauseizoen is er een mooie verpakking ontwikkeld voor de meest populaire stedentrips. Een Weekendje Berlijn, Weekendje Londen, Weekendje New York en Weekendje Parijs bevat alles wat je nodig hebt in de stad: een 100% stedengids + 100% travel journal. Tijd om jezelf en je geliefde te trakteren op wat inspiratie.

Stedengids
Natuurlijk ga je als een ware toerist de highlights van je bestemming ontdekken, maar waarschijnlijk haal je je cappuccino het liefst in een goede koffietent en drink je je biertje graag in de lokale bar. De 100% stedengidsen brengen je in overzichtelijke routes naar alle bezienswaardigheden die je gezien moet hebben, om je vervolgens weg van de toeristenstroom te leiden naar plekken waar locals graag komen. Restaurants, cafés, lokale designers, markten, exposities en nog veel meer.

Handig
Tijd om te vertrekken! Om nieuwe inspiratie op te doen, nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe landen, steden, geuren en smaken te ontdekken. In de 100% travel journal vind je handige tabellen en kaarten voor onderweg en kun je je persoonlijke gegevens kwijt. Maar verder is het (nog) leeg, zodat jij alle ruimte hebt om je ervaringen en ontdekkingen tijdens je reis vast te leggen. Goeie reis!

Prijs voor een stedengids is € 19,95 per stuk. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.