Fotografeer je eten onderweg

Een geslaagde vakantie vraagt om voorbereiding. En als je daarmee dan ook nog een prijs wilt winnen moet je in de zomer proberen een geslaagde foto te maken van iets wat we allemaal meermalen daags doen: voedsel tot ons nemen. ‘Eten onderweg’ is namelijk het thema van de jaarlijkse fotowedstrijd van de Fiets en Wandelbeurs, die 20 en 21 februari 2016 plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht. Vanaf 1 december 2015 kan iedereen deelnemen en foto’s uploaden via Fietsenwandelbeurs.nl.

Exotische gerechten, kokkerellen met een fantastisch uitzicht of een bijzonder etentje met ‘locals’. Eten is meer dan een portie calorieën innemen. Het is een sociaal samenzijn, het zegt iets over een cultuur en voegt een extra dimensie aan een vakantie toe. En natuurlijk betekent eten ook genieten… of juist afzien.

De 15 inzendingen die het thema het best in beeld weten te brengen, dringen door tot de finale van de fotowedstrijd. Tijdens de Fiets en Wandelbeurs zijn ze te bewonderen aan een lange wand. De bezoekers kunnen stemmen op hun favoriete foto’s en bepalen zo de eindwinnaars. De termijn voor inzending sluit 4 januari 2016.

De Fiets en Wandelbeurs is de grootste beurs voor fietsers en wandelaars in Europa. Elk jaar bezoeken circa 20.000 mensen dit evenement. Er is ook een Fiets en Wandelbeurs in Vlaanderen, die 27 en 28 februari plaatsvindt in Antwerp Expo.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.