Kerst vieren op Keukenhof?

Het lijkt nog een eeuwigheid weg, maar toch is het over 82 dagen alweer kerstmis. En op landgoed Keukenhof al eerder zelfs. Want naa het succes van de afgelopen acht jaren kunnen bezoekers deze winter maar liefst twee weekenden lang genieten van een winters dagje uit. Het weekend van 4 tot en met 6 december staat helemaal in het teken van ‘Lichtjesfeest’ en het daaropvolgende weekend, 11 tot en met 13 december, staat in het teken van ‘Dickens’.

Tijdens de Kerstfair op Landgoed Keukenhof kun je al je kerstinkopen doen op de gezellige kerstmarkt. Geniet van heerlijk eten en drinken en de sfeervolle kerstkoren die prachtige liederen vertolken, shop voor mooie mode en accessoires, antiek, interieur en styling en natuurlijk volop kerstdecoraties. De kerstfair op landgoed Keukenhof is gratis toegankelijk en de perfecte start van de Kerstvakantie.

Openingstijden:
Vrijdag 4 & 11 december 18:00 – 22:00 uur
Zaterdag 5 & 12 december 11:00 – 22:00 uur
Zondag 6 & 13 december 11:00 – 18:00 uur

Kasteel:
Entree € 3,- per persoon. Kinderen tot vier jaar gratis.
Openingstijden (begane grond) Kasteel Keukenhof gedurende de kerstfair van 11:00 – 17:00 uur.
De kaartverkoop voor het kasteel sluit om 16:00 uur.
Kijk voor meer informatie, het programma en de kaartverkoop op www.kerstoplandgoedkeukenhof.nl

Ander nieuws: Langer kamperen in Frankrijk

  • Kamperen in Frankrijk wint steeds meer terrein buiten het traditionele zomerseizoen. De Franse luxe kampeerketen Les Castels speelt hierop in met langere openingstijden van een groot aantal campings deze herfst. Met name de adressen in populaire streken als de Provence/Côte d’Azur, Ardèche, Bretagne, Aquitaine en Languedoc-Roussillon sluiten hun deuren pas eind oktober.
  • Er schijnt Chinese belangstelling te bestaan voor attractiepark Slagharen. De Chinese multinational Wanda Group zou het park willen overnemen.
  • Schrijfcursussen voor wanna be reisreporters lijken in opkomst. Hadden we laatst al een bericht over een Nederlands initiatief. Nu kun je ook een online cursus volgen, kost 300 pond.
  • Lekker eten, flaneren, even weg zijn, Dat kan allemaal in Parijs. Via deze site kun je een selectie vinden van de mooiste Instagram-foto’s van de Franse hoofdstad.
  • Egypte.nl gaat weer directe vluchten van Amsterdam naar Luxor verzorgen. Vanaf zondag 18 oktober vertrekt er wekelijks exclusief, in samenwerking met Air Cairo, een vliegtuig naar Luxor (in combinatie met Marsa Alam). Egypte.nl zegt deze stap te nemen ‘door het terugkerende vertrouwen in de Egyptische reismarkt en de grote vraag naar de directe vlucht’.

Video: Kormaran als superboot

De boot die zichzelf kan veranderen in een catamaran, trimaran of draagvleugelboot. Dit ziet er bijzonder gelikt uit. De officiële site is hier te vinden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.