Met je vriendinnen genieten in de A.Vogel tuinen

Als je nog op zoek bent om iets leuks te doen met je vriendinnen dan kun je in de zomer naar de Veluwe. Hier vind je namelijk de tuinen van A.Vogel. Hier organiseren ze in de maanden juni, juli en september de A.Vogel Vriendinnendagen. Wist je dat de basis voor onze gezondheid in onze buik begint? Je ontdekt er alles over tijdens de A.Vogel Vriendinnendagen in de bloeiende A.Vogel tuinen. Hier, tussen de knalroze Echinaceavelden en geurende citroenmelisse, staat je een gezellige dag te wachten. Ontdek tijdens de lezing om op een natuurlijke manier naar je lichaam te luisteren, maak in de workshop kruidenthee je eigen theemelange en wees voorbereid op een spetterend einde bij het blotevoetenpad.

Wat kun je verwachten:
– b(l)oeiende rondleiding A.Vogel tuinen
– workshop kruidenthee
– lezing in kasteel, thema: de buik als basis van onze gezondheid
– pauze met een gezonde lunch
– blotevoetenpad
– persoonlijk gezondheidsadvies
en natuurlijk héél veel gezelligheid!

Waar en wanneer?
De Vriendinnendagen vinden plaats in de omgeving van landgoed Zwaluwenburg en de bloeiende A.Vogel tuinen, gelegen aan de Eperweg 3 ’t Harde. We starten de dag om 10:00 uur en eindigen de dag om 15:30 uur. Je kunt je opgeven voor de volgende dagen:
Juni: 17, 18, 19 en 20 juni
Juli: 10 en 11 juli
September: 2, 16 en 17 september

Kosten en aanmelden
Voor een compleet verzorgde dag vragen ze een bijdrage in de kosten van € 20 per persoon. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via de website, hier vind je ook meer informatie.

Alvast sfeer proeven? Een terugblik naar de Vriendinnendagen 2014:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.