‘You are under sealevel now, yes’

Flevoland hoopt internationale toeristen te trekken als het grootste inpolderingsproject ter wereld.

Flevoland hoopt internationale toeristen te trekken als het grootste inpolderingsproject ter wereld.

Veel toeristen die Nederland bezoeken komen niet verder dan Amsterdam. Daar willen ze verandering in brengen met de campagne ‘Amsterdam Bezoeken, Holland Zien’. De komende maanden gaat Toerisme Flevoland zijn best doen om internationale toeristen te verleiden naar de laag gelegen provincie te komen, met het thema New Land. Het doel van de deelname aan de campagne is de internationale toerist van Amsterdam te verleiden activiteiten te ondernemen in de provincie Flevoland. Het thema New Land staat symbool voor het ‘nieuwe land’ dat is ontstaan bij het realiseren van het grootste inpolderingsproject ter wereld, Flevoland.

New Land in de schijnwerpers
De komende maanden worden verschillende Engelstalige on- en offline communicatiemiddelen van Amsterdam Marketing optimaal ingezet om het thema New Land onder de aandacht te brengen. Zo zijn er op de televisieschermen boven de bagage afhaalbanden op Schiphol en in de VVV Informatiekantoren van Amsterdam beelden van New Land te zien. Daarnaast wordt er in de maanden januari/februari en juni het A-Mag-mini-magazine New Land verspreid (oplage 50.000) als onderdeel van het populaire A-mag, het magazine dat internationale bezoekers van Amsterdam ontvangen in de verschillende verblijfsaccommodaties en VVV Informatiekantoren. Het magazine wordt ook meegegeven bij de aanschaf van de ‘I Amsterdam City Card’ en in de Connexxion bussen van Schiphol naar Amsterdam.

Achtertuin van Amsterdam
Naast Toerisme Flevoland participeren de gemeenten Lelystad en Almere, Provincie Flevoland, City Marketing Lelystad en Almere City Marketing als partner mee in deze campagne. “Via deze samenwerking laten we aan de bezoekers van Amsterdam zien wat Flevoland allemaal te bieden heeft op een zeer geringe afstand van Amsterdam”, aldus Rinkje Tromp, marketingmanager Toerisme Flevoland. “Voor de buitenlandse toeristen ligt Flevoland namelijk in de achtertuin van Amsterdam.”

Voor meer informatie ga je naar de website, hier is ook het nieuwe A-Mag-mini-magazine te vinden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.