Met een opblaasbare donut het water in

Zwemmen is deel van de vakantie pret en deze accessoires maken het nog leuker.

Zwemmen is deel van de vakantie pret en deze accessoires maken het nog leuker.

Vandaag is het echt zomer in Nederland en dat vraagt om een dagje strand of zwembad. Of misschien ga je bijna op vakantie en ben je alvast aan het inpakken? Dan kan iets leuks voor in het water natuurlijk niet ontbreken. Ben je nu nog op zoek naar iets om iedereen op de camping of op het strand jaloers mee te maken? Dan heeft FonQ wel wat suggesties voor je.

Pizza
Normaal gesproken worden wij al blij van ananas, pizza en donuts, maar met deze opblaasvarianten kan een dagje zonnebaden helemaal niet meer stuk. Waterpret alleen voor kinderen? Echt niet! Haal die opblaasbanden en luchtbedden maar tevoorschijn en dobber lekker rond op het water.

Met een opblaasbare donut het water in 10Met een opblaasbare donut het water in 12Met een opblaasbare donut het water in 14

Strandlaken
Niets is na een verfrissende duik lekkerder dan opdrogen op een fijn strandlaken. Een effen model is maar zo gewoon, dus wij zochten drie buitengewone exemplaren uit. Zo is deze hammamdoek ook te gebruiken als picknickkleed en handdoek en wanen wij ons door de tropische bloemenprint op het Esprit laken spontaan in Hawaiiaanse sferen! En wat dacht je van de vrolijke lakens van Vertty (verkrijgbaar in maar liefst 9 mooie kleurtjes) die allemaal een waterdicht zakje hebben voor bijvoorbeeld je camera of smartphone.

Met een opblaasbare donut het water in 16Met een opblaasbare donut het water in 18Met een opblaasbare donut het water in 20

Handig
Een stranddag is pas echt compleet met een koel drankje in de hand en een fijn muziekje op de achtergrond. Ben jij niet vies van een koud biertje? Dan moet de Beeracuda mee. In deze geïsoleerde hoes vervoer je je biertjes eenvoudig – namelijk gewoon op elkaar gestapeld – en ze blijven heerlijk koel. Terwijl jij het eerste biertje opent, zet je met deze Bluetooth speaker de nieuwste zomerhits van 2016 op. Geen zorgen om waterspetters, want daar kan deze rockbox van Fresh ’n Rebel prima tegen.

Met een opblaasbare donut het water in 22Met een opblaasbare donut het water in 24
Met een opblaasbare donut het water in 26

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.