Mascha & Frances crossen (per fiets) door Thailand


Wander, het online reiskanaal van Endemol, heeft een nieuwe aflevering gepost. Ditmaal van Mascha & Frances, die onder andere per fiets Thailand verkennen.

In 2007 startte Mascha Feoktistova de website Beautygloss, een blog over make-up en beautyproducten. De blog groeide binnen enkele jaren uit tot een van de best bezochte beautyweblogs van Nederland, met naar schatting 650.000 unieke bezoekers per maand. Mascha was er vroeg bij in 2007 toen ze tutorialvideo’s begon te maken op YouTube. Nu, bijna 10 jaar later, heeft haar kanaal bijna een half miljoen abonnees. Ook haar vlogkanaal, Vloggloss, heeft ruim 200.000 abonnees. Samen met haar goede vriendin Frances wordt Thailand een feest.

Op internet geldt ze bijna als fenomeen: Frances Lichtenberg a.k.a. ‘Foodgloss’. Ze kookt twee- tot driemaal per week een recept, maakt daar filmpjes van en zet die op YouTube. Zo’n 178.000 volgers heeft ze inmiddels. Samen met Frances beloofd de Wander Thailand reis een culinair avontuur te worden: van pittige curry’s tot uitgedroogde snackkrekels!

Reageren

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.