Scheveningen klaar voor sportieve strandgast

Een artist-impression van het Beachstadion.

Een artist-impression van het Beachstadion.


Het vernieuwde ‘The Hague Beach Stadium’ opent op donderdag 2 juni zijn poorten voor het publiek. Nieuw zijn dit seizoen het permanente Beach Sportpark en een gloednieuw sportpaviljoen inclusief fitnessschool, yoga studio en groepsfaciliteiten. Als klap op de vuurpijl opent het Beachstadion in samenwerking met Rootz; SC Rootz, de sport- & strandclub in hippe kantinesfeer voor de sportieve strandgast.

Het Beach Stadium is vanaf dit seizoen de plek waar mensen niet alleen naar sport komen kijken, maar ook zelf sport beoefenen. – Rick van Oosterhout

Wereldtoppers

The Hague Beach Stadium moet de ontmoetingsplaats worden voor verenigingen en mensen die op het strand komen sporten. Je traint er letterlijk tussen wereldtoppers. Je kunt er niet alleen beachvolleyballen. Er is voor ieder wat wils. Van frisbeeën tot beachvoetbal, van yoga tot fitness. In het door het Ministerie van VWS met een sport innovatie award bekroonde Beach Sportpark worden dagelijks meer dan tien sporten permanent aangeboden. Materiaal hoef je niet mee te nemen. Bezoekers kunnen bij ons professioneel materiaal gebruiken. De sport- & strandclub SC Rootz maakt het plaatje compleet. Zij zullen goed zorgen voor de bezoekers van het stadion. Natuurlijk schenken zij de bieren waarom ze bekend staan, de keuken zal dagelijks geopend zijn en alle sportevents, zoals Tour de France, EK Voetbal en Wimbledon, zullen op grote schermen te volgen zijn.

Beach Sportpark

Het nieuwe Beach Sportpark is zo ingericht dat jong en oud er terecht kan. Vanaf € 6,50 kun je meer dan 10 sporten beoefenen. Deze sporten zijn: beachvolleybal, beachtennis, beachkorfbal, slacklinen, frisbeeën, cross-fit, basketbal, beachsoccer, trampolinespringen en boksen. Deze sporten worden aangevuld met clinics en evenementen (yoga, tai chi, boksen, beachtennis en running). Daarnaast beschikt het stadion over een Beach fitnessschool. Hier worden onder professionele begeleiding groeps- en personal trainingen gegeven.

Topsport

Natuurlijk blijft topsport bij ‘The Hague Beach Stadium’ een grote rol spelen. Dit seizoen staan onder andere het NK beachsoccer, NK beachvolleybal, NK beachkorfbal, North Sea Rugby tournament, NK beachtennis, de Mudmasters en natuurlijk de Olympic Experience op het programma.

Wil je komen sporten of naar sport komen kijken? Check dan de website www.beachstadium.com of de Facebook pagina https://www.facebook.com/thehaguebeachstadium voor meer   informatie. The Hague Beach Stadium is dagelijks vanaf 9.00 uur geopend.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij zorgen er voor!
Vakantiegevoel?

Exclusief per mail triptips: Van Amsterdam tot Bangkok