Bijzonder plekje op Canarische Eilanden

Het complex op de Canarische Eilanden. Foto: PR


Wie droomt tijdens koude winterdagen niet van een heerlijke hideaway op de Canarische Eilanden met aangename temperaturen het hele jaar rond? Tenerife, bijgenaamd het Eiland van de Eeuwige Lente, is het grootste eiland en de favoriete bestemming van Belgen en Nederlanders.

Niet alleen het klimaat, maar ook de adembenemende landschappen, de unieke biodiversiteit, de rijke gastronomie, tradities en het grote aanbod activiteiten nodigen zowel koppels, families als singles uit voor een kort of lang verblijf. Hier kunnen ze genieten van welverdiende rust, een boottocht bij zonsondergang, gaan wijnproeven bij één van de lokale wijnboeren, één van de vele folklorefestivals bijwonen of zelfs het internationaal befaamde Carnaval van Santa Cruz.

Aan de Zuidwestkust van Tenerife ligt één van Europa’s best bewaarde geheimen, Abama Resort. Op 4 uren en 25 minuten vliegen van Brussel, of 4 uren en 45 minuten van Amsterdam, ligt een geheel andere wereld die je even laat ontsnappen uit het drukke dagelijkse bestaan. Verscholen in Guía de Isora bij het ongerepte strand ligt deze exclusieve luxe-bestemming van meer dan 16 hectare als een universum op zichzelf voor rustzoekers. Het stabiele, aangename weer staat garant voor een geslaagde escapade: het microklimaat van Guía de Isora geldt als één van de gunstigste van Tenerife, dankzij zowel de passaatwinden als de golfstroom.

Topgastronomie en 5-sterren service maken Abama Resort tot de ideale vakantiestek in het luxesegment. Wie te gast is, verblijft in het 5-sterren Ritz-Carlton Abama Resort. Wie beslist heeft om te kopen, mag zich de eigenaar heten in één van Abama’s luxueuze residenties. De luxe-residenties nemen het grootste deel van het terrein in en vormen één van Tenerife’s meest exclusieve residentiële zones. ​

​Abama Hotel The Ritz-Carlton is een 5-sterre hotel met 461 kamers, suites en villa’s geïnspireerd door Noordafrikaanse tradities en Oudchinese principes. Het gastronomische aanbod telt 12 restaurants en bars, waaronder het prestigieuze restaurant M.B. met twee Michelin sterren van chef Martín Berasategui en het Japanese-fusion restaurant Kabuki met één Michelin ster van chef Ricardo Sanz.

Het domein wordt omringd door één van de beste golfterreinen in Spanje, 18-holes (Par 72), ontworpen door voormalig Ryder Cup speler Dave Thomas. Het ligt in een omgeving met honderden palmbomen, cactussen en subtropische bomen en planten en biedt overal schitterende uitzichten op de Atlantische Oceaan.

De villa’s op het terrein zijn ook te koop. De Custom villa’s met een binnenruimte van 300 m² worden voor de koper volledig op maat ontworpen en uitgevoerd op basis van zijn wensen, zowel binnen als buiten, op percelen vanaf 750 m². Abama Resort voorziet in verder beheer en onderhoud. Indicatieve prijzen: ​Las Terrazas vanaf € 390,000
Bellevue Villas: villa’s met 4 slaapkamers vanaf € 1,750,000 en villa’s met 3 slaapkamers vanaf € 1,350,000
Las Casas del Lago vanaf € 930,000 tot € 1,175,000Meer informatie via www.abamahotelresort.com

Reageren

We gebruiken voor uw gemak op deze site cookies. Meer informatie | Sluiten