Cadeau ideeën voor je reislustige partner

Je partner is binnenkort jarig en natuurlijk wil je hem of haar een leuk cadeau geven. Toch wordt het iedere verjaardag lastiger om een origineel cadeau te bedenken, aangezien je hem of haar door de jaren heen al zo veel verschillende cadeaus hebt gegeven. Houdt je partner van reizen? Dan geven wij je in deze blog graag drie tips om het perfecte cadeau voor jouw reislustige partner te kopen.

Tip 1: geef vliegtickets cadeau
Vliegtickets hoeven helemaal niet duur te zijn. Koop je jouw tickets op het juiste moment, dan betaal je slechts enkele tientjes voor een retourtje. Wil je jouw partner een leuke vakantie cadeau geven, dan koop je zijn of haar vliegtickets en bestel je natuurlijk ook tickets voor jezelf. Heeft je partner een lijstje met bestemmingen waar hij of zij nog graag heen zou gaan? Dan weet je waar je jouw inspiratie voor het perfecte cadeau uit moet halen.

Tip 2: geef een reisgids
Zijn de vliegtickets op dit moment toch iets te duur, dan kun je ook een goedkoper cadeau geven aan jouw reislustige partner. Denk hierbij aan een leuke reisgids, specifiek over zijn of haar favoriete vakantiebestemming, over een bepaald continent of over het maken van (lange en verre) reizen in het algemeen. Zeker als je partner van lezen houdt, is een reisgids het perfecte cadeau. Misschien halen jullie samen nog wel inspiratie uit de reisgids voor jullie volgende reis. Hoe dan ook is een reisgids altijd een leuk cadeau om te geven aan iemand die van reizen houdt.

Tip 3: laat bierviltjes bedrukken met een herinnering van jullie reis samen
Wil je echt een origineel cadeau geven, dan laat je bierviltjes bedrukken met een herinnering van jullie vorige reis samen. Zet er bijvoorbeeld een motto op of zet er een afbeelding op die jullie reis samen perfect samenvat. Zeker als jouw partner bierviltjes gebruikt in huis, is dit een perfect cadeau. Geef je bedrukte bierviltjes, dan weet je in ieder geval zeker dat niemand hetzelfde cadeau geeft aan jouw lief.

Reageren

We gebruiken voor uw gemak op deze site cookies. Meer informatie | Sluiten