Een ‘Californische kerst’ in Portugal

Kerst vieren en dan gewoon nog zwemmen? Het kan in Portugal. Foto: PR


De winter komt eraan en langzaamaan bereiden we ons voor op Kerst en Oud & Nieuw. Zo ook het Portugese Martinhal Family Hotels & Resorts waar gasten een ‘Californische Kerst’ kunnen beleven, maar dan dichterbij huis. Tijdens een verblijf bij Martinhal Chiado kunnen ouders op hun gemak kerstinkopen doen in Lissabon of bij Martinhal Cascais en Martinhal Sagres uitgebreid Kerstmis en Oud & Nieuw vieren met het hele gezin. Een familiekerstvakantie maar zonder de kou; surfen en tennissen in een korte broek in plaats van skiën met wintertenen.

Kerstshoppen in Lissabon
Kerstinkopen doen tijdens een citytrip in het buitenland of uitgebreid tafelen tijdens het kerstdiner is er voor ouders met kleine kinderen vaak niet (meer) bij. Toch is dit mogelijk. Tijdens een verblijf bij familiehotel Martinhal Chiado – in hartje Lissabon – kunnen ouders in de dagen voor Kerst op hun gemak inkopen doen en de kerstsfeer opsnuiven terwijl de nannies en babycongiërges van het hotel zich ontfermen over de kleintjes. Ook wanneer vader en moeder na een gezellige, culturele dag met de kinderen ’s avonds samen een hapje of drankje willen doen in de stad, kunnen ze een beroep doen op de babysitservice van het hotel. Het stadshotel Martinhal Chiado beschikt over familie-appartementen inclusief babybedjes en stapelbedden.

Kerstdiner en vuurwerk in de Portugese zon
Bij Martinhal Sagres en Martinhal Cascais kunnen families genieten van een bijzondere, uitgebreide kerst- of nieuwjaarsbeleving. Speciaal voor de feestdagen heeft de hotelketen een programma samengesteld met diverse activiteiten voor ouder en kind. Op Kerstavond (24 december) is er een kerstdiner met live muziek en op Eerste Kerstdag is er de mogelijkheid om Kerst te vieren met een uitgebreid lunchbuffet. Entertainment voor de kinderen is er volop; van een bezoek van de kerstman tot kerstkoekjes maken, kerstbomen versieren en meer.

Het oude jaar wordt bij Martinhal Sagres afgesloten met een galadiner en feest. Tijdens het diner zorgt speciaal familie-entertainment ervoor dat ouders kunnen genieten van Portugese culinaire hoogstandjes. Om middernacht wordt het nieuwe jaar ingeluid met vuurwerk en kan er tot in de vroege uurtjes worden gefeest. Voor de kleine gasten is er een aangepast programma met festiviteiten. Zo is er een Oud & Nieuw-disco in de ‘Raposinhos Kids Club’ en kunnen de kinderen meedoen met verschillende activiteiten in de Kids Club en de Kids Corner zoals schminken en het maken van feesthoedjes.

Alternatief voor wintersport-kou
Gezinnen die houden van een actieve kerstvakantie maar niet van de wintersport-kou, zijn bij Martinhal aan het juiste adres. Tijdens de wintermaanden is het in Portugal tussen de 16-19 graden waardoor het nog goed toeven is in deze periode. Bij Martinhal kan het hele gezin deelnemen aan verschillende activiteiten in de Portugese winterzon: fietsen, surfen, tennissen, cultuursnuiven of relaxen in de spa.

Reageren

We gebruiken voor uw gemak op deze site cookies. Meer informatie | Sluiten