Cruise-wereldreis met bezoek aan 30 landen in 2020


Wereldreizigers die van luxe houden opgelet: Regent Seven Seas Cruises onthult de nieuwe 2020 wereldcruise. Tijdens deze cruise worden 33.870 zeemijlen overbrugd, 11 verschillende zeeën en in totaal drie oceanen over gevaren. De Seven Seas Mariner zal als thuisbasis dienen tijdens Regent’s nieuwe 2020 Navigate the World Cruise. Het luxueuze cruiseschip maakt een 131-daagse reis met vertrekdatum 24 januari 2020 vanuit San Francisco.

Met dit schip vaart de reiziger langs 30 landen, 6 continenten, 66 havens en 36 UNESCO Wereld Erfgoedplaatsen met bestemmingen waaronder de idyllische eilanden van de Zuidelijke Stille Oceaan, de oude culturen van subcontinentaal India en het Arabische schiereiland. Vervolgens gaat de cruise vroeg in het zomerseizoen langs Caribische en Midden-Amerikaanse bestemmingen. De cruise kan nu al geboekt worden.

De wereld aan je voeten
Tijdens de 2020 World Cruise hebben de gasten de keuze uit verschillende land programma’s. Gasten verlaten het schip dan voor maximaal drie nachten in kleine privégroepen met deskundige gidsen. Zo is er de mogelijkheid om de cultuur, het kleurrijke landschap en prachtige bezienswaardigheden van iedere bestemming zelf te ontdekken. Van overnachtingen in een luxe hotel nabij de tempel van Angkor Wat tot de Egyptische piramides bezoeken, tijdens de wereldcruise kan elke gast bijzondere ervaringen opdoen. Deze landprogramma’s zijn optioneel en worden aangeboden met een toeslag.

Reageren

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.