Knaloranje wereldstekker voor je smartphone

Een stekker waarmee je in veel hotels wereldwijd je telefoon kunt opladen.


Wel slim, een knaloranje reisstekker en USB oplader in één. De nieuwe wereldstekker van Grixx zie je niet gauw over het hoofd, zeker niet bij het verlaten van je hotelkamer. Hiermee kun je wereldwijd je föhn gebruiken en je smartphone opladen. De reisstekker is nauwelijks groter dan een normale oplader en kan dankzij het slimme ontwerp in meer dan 150 landen worden gebruikt.

De Grixx Wereldstekker heeft twee functies. De adapter zet een Nederlandse stekker om naar de stekker van het land waar je op dat moment bent. Daarnaast heeft de reisstekker twee USB aansluitingen waarmee je twee devices tegelijk kunt opladen. Het is dus mogelijk om naast je smartphone twee andere apparaten van stroom te voorzien.

Klein en sterk
De reisstekker is gemaakt van stevig kunststof materiaal. Aan de zijkant vind je vier schuiven die de verschillende wereldstekkers naar buiten laten komen. Deze zijn vergrendeld zodat ze niet in je tas of rugzak opengaan. Het compacte formaat is ideaal voor reizigers die niet veel bagage willen meenemen.

Informatie
Grixx Wereldstekker met 2x USB is verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop. Consumentenadviesprijs € 39,99. Ga voor meer informatie naar www.grixx-optimum.eu.

Reageren

We gebruiken voor uw gemak op deze site cookies. Meer informatie | Sluiten