Sterckeman caravans komt met nieuw interieur en nieuwe modellen

Het interieur van Evolution. Foto: PR


De Franse caravanproducent Sterckeman heeft bijna 70 jaar ervaring in het produceren van caravans en levert komend seizoen in Nederland drie series, te weten de Starlett, de Starlett Comfort en de nieuwe Evolution serie.

Afgelopen seizoen was een prima tijd en de nieuwe strategie, met een eenvoudiger programma heeft zeker positief uitgepakt. Vandaar dat de fabrikant ook komend jaar op deze manier doorgaat. De Starlett en Starlett Comfort krijgen een nieuwe kleurstelling in het interieur, d.w.z. een nieuwe houtsoort, nieuwe contrastkleur op de meubelzijwanden, nieuw vloerzeil en nieuwe tafel- en werkbladen. Kortom: een geheel nieuw interieur. De kinderkamerindeling blijft qua kleurstelling ongewijzigd.

Familie-indeling
De Starlett krijgt een nieuwe familie-indeling: de Starlett 476 PE Kids. Deze caravan heeft een binnenlengte van 4,70 meter, een lengtebed aan de voorzijde, in het midden de keuken tegenover de treinzit en achterin een dwars geplaatst stapelbed. De Starlett Comfort krijgt als nieuwe indeling de Starlett Comfort 400 UL.Een caravan met een binnenlengte van 4,20 meter. Voorin staat het tweepersoons lengtebed naast de toiletruimte, in het midden de keuken en achterin tegenover de buitendeur een ruime treinzit.

Gescheiden doucheruimte
En er komt een nieuwe serie: Evolution. Deze serie gaat komend seizoen bestaan uit 2 indelingen en krijgt een nieuwe body met een bijpassend interieur. De eerste indeling, de Evolution 440 CP heeft een binnenlengte van 4,50 meter. De caravan heeft aan de voorzijde een dwarsgeplaatst tweepersoons bed, achterin een loungezitgroep en in het midden (en dit is volgens de producent uniek) een gescheiden doucheruimte. De tweede indeling, Evolution 470 CP, is een indeling die sprekend lijkt op de Starlett Comfort 470 CP van afgelopen seizoen.

De Starlett vormt de basis van het geheel, is leverbaar in 3 indelingen en is standaard uitgerust met een ABS front en een sportieve achterbumper. Standaard zaken als een kachel, combicassettes, een 85 liter koelkast, een 50 liter vaste watertank, een elektrisch cassette toilet, comfortabele matrassen of de vaste bedden en een polyester dak ontbreken niet. Deze uitrusting is nog uit te breiden met het Pack Touring, dat daar schokbrekers, een AKS 3004 stabilisator en een groot serviceluik van 100 x 40 cm. aan toevoegt.

Prijzen
Voor meer comfort is er de Starlett Comfort met polyester zijwanden, luxe stoffering en, extra flexibele spotjes, een AKS 3004 stabilisator, een groot serviceluik, een groot dakluik, schokbrekers, een afvalwatertank en een 5 liter warmwaterboiler.

De Starlett is leverbaar in 3 indelingen en begint in prijs vanaf € 12.750,-. De daarop volgende serie Starlett Comfort heeft 4 indelingen en is geprijsd vanaf € 15.790,-. De Evolution, is verkrijgbaar in 2 modellen vanaf € 18.190,-.

Sterckeman geeft op alle modellen 3 jaar fabrieksgarantie en 7 jaar garantie op vochtinwerking.

Reageren

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.