Draadloos sporten op vakantie met Sony

Draadloos sporten op vakantie met Sony 9

Draadloos je muziek onderweg meenemen. Foto: Sony/PR

Muziek en sporten laten zich voor veel reizigers prima combineren met een vakantie. Handig van deze tijd is dat je dan echt in volledige vrijheid van de muziek kunt genieten. Geen gedoe met snoertjes die leiden naar je telefoon in je zak. Er zijn inmiddels veel spelers op de markt die zo’n voorziening bieden. In die rij ook Sony, die in de zomer van 2018 met een aantal nieuwe oortelefoons komt.

Het gaat hierbij volgens de producent om volledige ‘true wireless’ noise cancelling headphones met een spatwaterbestendig ontwerp. Dat zorgt volgens Sony voor:

  • Prettig sporten met muziek zonder storende geluiden van buitenaf
  • Comfortabel draaggenot voor urenlang bewegen zonder beperkingen
  • Gevormd voor maximale stabiliteit zodat ze goed in het oor blijven zitten
  • Verkrijgbaar in populaire kleuren voor sportkleding: roze, geel, zwart en wit
  • Spatwaterbestending dankzij IPX4 waardering: eenvoudig zweet afspoelen na gebruik
  • Integratie Google Assistant via software-update voor Sony headphones

Om de actieve muziekliefhebber te ondersteunen introduceert Sony de WF-SP700N,WI-SP600N en WI-SP500 draadloze sport-headphones. Deze modellen zijn inzetbaar tijdens een cardiotraining, rustgevende yogasessies of gewoon voor onderweg naar werk of tijdens een reis.

De WF-SP700N combineert noise cancelling met een spatwaterbestendige behuizing. Zo kan ongestoord getraind worden tijdens een regenachtige dag zonder zorgen of de headphones de work-out doorstaan. Na afloop wordt zweet en vuil eenvoudig afgespoeld onder de kraan dankzij de IPX4 waardering.

Wegfilteren

Door de integratie van noise cancelling kunnen gebruikers zich goed concentreren in een drukke sportschool of buiten in het park. Pratende mensen, ratelende fitnessapparaten en andere storende geluiden worden automatisch weggefilterd. Speciaal voor trainingen in de buitenlucht is er de Ambient Sound functie. Hiermee worden omgevingsgeluiden juist versterkt zodat sporters verkeersveilig kunnen hardlopen op straat. Naast noise cancelling bieden deze modellen ook de EXTRA BASS sound voor diepe bastonen.De oordopjes blijven stevig zitten dankzij de oorhaken.

De WF-SP700N wordt geleverd met een compacte case die tevens als oplader fungeert en heeft een accuduur van drie uur. Met deze case kan tot twee keer worden opgeladen dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij. Zo komt de accuduur op een totaal van 9 uur.

Nekband

Naast het true wireless model (WF-SP700N) lanceert Sony nog twee in-ear modellen. De WI-SP600N en de WI-SP500 worden toegevoegd zodat voor iedereen een sportieve match te vinden is. De WI-SP600N heeft dezelfde noise cancelling, geluidskwaliteit en spatwaterbestendigheid als de WF-SP700N. Dit model heeft een accuduur van ongeveer 6 uur. De compacte oordopjes zijn verbonden met een discrete nekband om een prettig draagcomfort te garanderen.

De WI-SP500 is ook spatwaterdicht met een IPX4 waardering en is uitgerust met NFC om snel te verbinden met een smartphone. De accuduur op een enkele lading is 8 uur voor extra lang trainen. De headphone heeft speciaal ontworpen ergonomische oordopjes waardoor ze stevig blijven zitten, zelfs tijdens de meest intense trainingen.

Sony app

Sony lanceerde onlangs de nieuwe Sony Headphone App voor Android en iOS. Via deze gebruiksvriendelijke applicatie (beschikbaar via de Google Play en Apple App store) zijn onder meer de Noise Cancelling- en Ambient Sound instelbaar en kan de equalizer aangepast worden.

De nieuwste headphones van Sony zijn via een software-update compatibel met Google Assistant. Bijwerken van deze software-update kan eenvoudig via de Sony Headphone App.

Deze toepassing is beschikbaar voor de WH-1000XM2, WI-1000X, WF-1000X, WF-SP700N, WI-SP600N, WH-CH700N en WH-H900N. Na deze software-update kan Google Assistant via de headphone aangestuurd worden door spraakcommando’s te geven aan bijvoorbeeld een smartphone of tablet.

De WF-SP700N is vanaf juni 2018 in de Benelux beschikbaar voor €200
De WI-SP600N is vanaf juni 2018 in de Benelux beschikbaar voor €160
De WI-SP500 is al sinds april 2018 in de Benelux beschikbaar voor €90

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij zorgen er voor!
Vakantiegevoel?

Exclusief per mail triptips: Van Amsterdam tot Bangkok