Gambia nieuwe winterbestemming voor Thomas Cook


Zwemmen in de zee bij Banjul.

Vanaf komende winter (2018/2019) voegen Thomas Cook en Neckermann Reizen Gambia toe aan het reeds brede bestemmingsportfolio. In navolging van Senegal zorgt Gambia voor een verbreding van het aanbod in het zonzekere West Afrika.

Gambia, ook wel ‘the smiling coast of Africa’ genoemd is een winterzonbestemming die inmiddels een sterke positie heeft in de Nederlandse markt. De Thomas Cook Groep is sterk vertegenwoordigd in Gambia en er wordt fors geïnvesteerd in Thomas Cook Hotels & Resorts. Deze winter worden Cook’s Club Gambia, het tweede hotel van dit nieuwe concept, en Sunprime Tamala geopend. Dit zijn de eerste twee hotelformules van Thomas Cook die hun deuren openen in Gambia.

Adult only

“Sunprime Tamala is zonder twijfel één van de mooiste aanwinsten in Gambia; deze adult only accommodatie is speciaal voor Thomas Cook ontworpen en gebouwd en is prachtig gelegen, direct aan het langgerekte palmenzandstrand. De kwaliteit en stijl is absoluut onderscheidend te noemen en de ‘swim-up’ kamers bieden ultiem comfort. Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten hier een onvergetelijke vakantie gaan beleven en direct verknocht zullen raken aan Sunprime”, aldus Ronald van Bruchem, manager business development van Thomas Cook Nederland “We zijn er ook super trots op dat we, in navolging van de eerste Cook’s Club op Kreta, nu ook de deuren kunnen openen van Cook’s Club Gambia. Het nieuwste concept binnen Thomas Cook Hotels & Resorts is nu al een groot succes in Nederland en staat voor ‘de nieuwe manier van vakantievieren’. De ligging, zowat óp het strand, is fantastisch en de sfeervolle Cantina geeft de unieke ‘city vibe’ sfeer.”

Naar Banjul

Het product aanbod van Thomas Cook en Neckermann Reizen in Gambia bestaat deze winter, naast Sunprime en Cook’s Club, uit een ruim aanbod van diverse andere accommodaties in diverse prijsklassen. Er wordt 4 keer per week rechtstreeks gevlogen met Corendon Airlines van zowel Maastricht als Amsterdam op Banjul, de luchthaven van Gambia. Met als leuke extra, gratis parkeren op Maastricht Airport voor onze klanten. Kijk hier voor het aanbod bij Neckermann Reizen

Over Thomas Cook

Thomas Cook Nederland is een van de grootste reisorganisaties in Nederland. Tot de organisatie behoren de touroperators Neckermann Reizen en Vrij Uit Autovakanties. Jaarlijks verzorgt Thomas Cook Nederland voor bijna een miljoen Nederlanders de vakantie. Thomas Cook Nederland is onderdeel van Thomas Cook Group plc. die met een omzet van ruim 9 miljard euro in 2016, beursgenoteerd is in Londen. De Thomas Cook Group met wereldwijd meer dan 20.000 medewerkers is actief in 16 verschillende landen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij zorgen er voor!
Vakantiegevoel?

Exclusief per mail triptips: Van Amsterdam tot Bangkok