Luchtshow boven de Noordzee op 1 december

Luchtshow boven de Noordzee op 1 december 9

Dit zijn de beelden die het publiek te zien krijgt bij Scheveningen. Foto: Paul Johnson Flightline UK


Voor het eerst in Nederland is op zaterdag 1 december 2018 vanaf 15.45 uur voor de Scheveningse kust een Light Air Show te zien. In de avondschemering presenteren vliegtuigen en een helikopter een show boven zee. Het Britse Twister Aerobic Team en Otto The Helicopter doen onder anderen mee. Scheveningen Light Air Show wordt georganiseerd door Scheveningen Light Walk en is onderdeel van The Hague HighLights, een reeks van lichtevenementen van Feest aan Zee in november en december.

Henk Scholten, Feest aan Zee: “The Hague HighLights zet de stad aan zee in november en december letterlijk in de spotlights. We organiseren, speciaal voor Feest aan Zee, drie nieuwe lichtevenementen waarvan deze spectaculaire airshow er één is. Daarnaast haken we aan bij de reeds bestaande lichtevenementen: Turn on the Lights en Scheveningen Light Walk. The Hague HighLights is daarmee een aanzet voor een terugkerend Haags lichtfestival in de wintermaanden.”

Brits voorbeeld

Truus van Amstel, organisator: “In het Britse Bournemouth heb ik een vergelijkbare airshow gezien, superspectaculair en nog nooit eerder in Nederland te zien geweest. Dit wilde ik daarom ook graag op Scheveningen organiseren. Omdat dit evenement afzonderlijk al een enorme aantrekkingskracht heeft, organiseren we dit een week voor Scheveningen Light Walk.”

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij zorgen er voor!
Vakantiegevoel?

Exclusief per mail triptips: Van Amsterdam tot Bangkok