Met uv-lamp hygiëne van je hotelkamer controleren

Met uv-lamp hygiëne van je hotelkamer controleren 9

Met uv-licht kun je snel ontdekken hoe met met het schoonmaken van je hotelkamer gesteld is. Foto: Pixabay/CC0


Het klinkt als een 1 april-grap, maar het is heel serieus: Presentator John Williams brengt vanaf deze week de Mr. John’s Travel Hygiene kit op de markt, waarmee iedereen zelf hotelkamers of vakantiehuisjes kan controleren om er zeker van te zijn dat het er schoon is.

Het 8 euro kostende etui bevat onder meer een uv-lamp, een hoes voor afstandsbedieningen en een hygiëne test. Er zitten ook items in om – indien nodig – de grootste bacteriebommen zelf aan te pakken. John Williams: “Voor mijn werk heb ik hotelkamers gezien die te vies voor woorden bleken te zijn. Hierdoor kreeg ik zelf steeds meer de behoefte aan een tool om uit te zoeken hoe schoon de ruimte is waar ik moest overnachten. Deze kit is echter niet bedoeld om als een CSI-inspecteur door je hotelkamer te lopen en vervolgens boos naar de receptie te stappen. Mocht je iets constateren dan kun je dat juist zelf in een handomdraai oplossen.”

De Mr. John Travel Hygiëne kit is verkrijgbaar in alle filialen van Kruidvat en Trekpleister in Nederland en België. Tevens is er al serieuze interesse bij een van de grootste health-retailer ter wereld en verschillende partijen in de leisure -en luchtvaartbranche, aldus John Williams.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij zorgen er voor!
Vakantiegevoel?

Exclusief per mail triptips: Van Amsterdam tot Bangkok