Publiek mag meestemmen over vuurwerkfestival via app

Publiek mag meestemmen over vuurwerkfestival via app 1

De app van het vuurwerkfestival.


Het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen zet dit jaar een speciale Vuurwerkfestival app in om de bezoekers goed te informeren over de bereikbaarheid en het entertainment. De gratis app biedt bezoekers tal van functionaliteiten om op de hoogte te blijven van alle ins- en outs rondom de 39ste editie.

Zo ontvangt de bezoeker informatie over onder andere de bereikbaarheid van het festivalterrein middels een interactieve kaart, het programma en het entertainment op het strand. Het downloaden van de app is de optimale voorbereiding voor een bezoek aan het grootste vrij toegankelijke Vuurwerkfestival van Europa op 10, 11, 17 en 18 augustus 2018. De Vuurwerkfestival-app is vanaf nu te downloaden en beschikbaar voor zowel Android als iOS. Voor meer informatie zie www.vuurwerkfestivalscheveningen.com

Interactieve features

De Vuurwerkfestival-app biedt naast algemene informatie ook interactieve features. Zo kunnen bezoekers door middel van een ‘pin-integratie’ op de interactieve kaart pinnen plaatsen om de locatie van hun fiets, auto of bus gemakkelijk terug te vinden. Daarnaast krijgen bezoekers de kans om te stemmen op hun favoriete vuurwerkshow door een ster toe te kennen.

Nieuw dit jaar is een chat waar alle bezoekers met elkaar kunnen communiceren. Verder ontvangen bezoekers pushberichten van de organisatie met het laatste nieuws. De applicatie werkt via GPS en heeft hierdoor minimale internetverbinding nodig. De officiële gratis Vuurwerkfestival app is te downloaden via woov.com/vuurwerkfestival. Zoek binnen de app naar het Internationaal Vuurwerkfestival en druk op interested.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wij zorgen er voor!
Vakantiegevoel?

Exclusief per mail dagelijks triptips: Van Amsterdam tot Bangkok