Reptielenshow reist door Nederland

Sterrin Smalbrugge met een slang. Foto: PR


Na succes in collegezalen nu naar de theaters: Tijdens een interactieve en educatieve show neemt reptielenexpert en ecoloog Sterrin Smalbrugge het publiek mee in de bijzondere wereld van de reptielen.
Ondersteund met film- en videomateriaal vertelt zij alles over reptielen, van een kleine hagedis tot een levensechte cobra. Tijdens de show komen bezoekers live oog in oog te staan met minimaal 4-5 fenomenale reptielen zoals de Cobra (verschillende soorten mogelijk), de ratelslang, de tijgerpython, de Madagaskar Boa, de regenboog boa en de Argentijnse reuzenteju hagedis.

Vrouwelijke ‘Crocodile Hunter’

‘Slangenmeisje’ Sterrin Smalbrugge uit Rijssen treedt als eerste vrouw in de voetsporen van mannen als Freek Vonk en Steve Irwin. Ze studeert ecologie aan de Universiteit van Wageningen, gaf slangencolleges op universiteiten, haar Facebookpagina ‘Sterrin’s Wild World’ heeft ruim 15.000 volgers en reist nu langs theaters met De Grote Reptielenshow. Sterrin werkt, ook voor studie, achter de schermen samen met de bekende dierenvriend Freek Vonk. Daarnaast was ze te gast in het BNN-programma Proefkonijnen, had ze al eens Hart van Nederland op bezoek en verschijnt ze binnenkort in het glossy magazine van Chantal Janzen.

Speeldata
04/03/18 Theater De Fransche School Culemborg Info
21/04/18 Idea RegioCultuurCentrum Soest Info
06/05/18 Rabotheater Hengelo Hengelo Info

Reageren

We gebruiken voor uw gemak op deze site cookies. Meer informatie | Sluiten