Avonturenpark Hellendoorn opent met botsauto’s

Avonturenpark Hellendoorn opent met botsauto's 9
Het oorspronkelijke ontwerp van de nieuwe botsauto’s attractie in Hellendoorn. Foto: PR

Vanaf zaterdag 6 april 2019 kunnen families weer een geweldige tijd in Avonturenpark Hellendoorn beleven. Dit familiepretpark, gelegen op een uur rijden van o.a. Amersfoort, biedt meer dan 30 attracties, verschillende spectaculaire shows, in de zomer waterpret in het Aquaventura Slidepark en in oktober verschillende spannende Halloween activiteiten. Bovendien openen er dit seizoen twee gloednieuwe attracties. Betreed als dappere piraat Fort KnalKruit voor een avontuur met botsauto’s. Voor de kleinste avonturiers is Dreumesland uitgebreid met Baba’s Ruimtereis, een vrije val attractie.

Fort KnalKruit is een nieuwe indoor attractie in het Piratengebied waar jong en oud lekker kunnen knallen in botsauto’s. Er zijn twee gedeeltes; één waar de kleintjes rustig rondjes kunnen rijden, terwijl het er op de andere vloer explosief aan toe gaat. Waan je als piraat op open zee in deze kleurrijke knallende attractie. In de weekenden, vakanties en feestdagen kun je Kapitein Baba in het Piratengebied ook in levende lijve ontmoeten.

Baba’s Ruimtereis

Astronautjes in de dop kunnen samen met Baba de lucht in. In de nieuwste attractie Baba’s Ruimtereis nemen kleintjes plaats op een rij stoelen die langzaam de lucht in gaat om vervolgens een spannende vrije val naar beneden te maken. Baba’s Ruimtereis is te vinden in Dreumesland, een speciaal gebied voor de kleinste avonturiers waar alle attracties speciaal geschikt zijn voor kinderen tot 120 cm.

Baba’s Verjaardagsweekend – 15 en 16 juni
Op 15 en 16 juni 2019 is het groot feest in Avonturenpark Hellendoorn. Het is namelijk Baba’s verjaardagsweekend. Kom samen met hem een feestje maken, zingen, dansen en de leukste avonturen beleven.

Aquaventura Slidepark – mei t/m September

Met 11 waterglijbanen, een zandstrand en voor de kleintjes een waterspeelparkje is het in de zomermaanden heerlijk vertoeven in Aquaventura Slidepark. Het slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan het Avonturenpark. De (extra) entree bedraagt € 3,50.


High Dive Stuntshow – 6 juli t/m 1 september
In de zomerperiode is in het Avonturenpark meerdere keren per dag een nieuwe High Dive Stuntshow te zien. Een internationaal team van atleten voert stunts op grote hoogte uit. Een nieuw verhaal en spannende special effects zorgen maken de show compleet.

Zinderende Zomeravonden – 31 juli, 7, 14 en 21 augustus
Iedereen die extra lang wil genieten van alle attracties en shows in het Avonturenpark is welkom tijdens de Zinderende Zomeravonden. Op woensdag 31 juli, 7, 14 en 21 augustus zijn de attracties geopend tot 21.30 uur en wordt de avond om 21.45 uur afgesloten met een vuurwerkshow (doorgang afhankelijk van de weersomstandigheden).

Halloween – oktober
In de donkere dagen van oktober wordt de spanning in het park opgevoerd. Met ondergrondse spookhuizen, spannende decoraties en een aangepaste familieshow is het griezelen geblazen in het Avonturenpark.

Entreetickets zijn in het park en via de website verkrijgbaar. Op sommige dagen geldt een laagste prijs garantie, waarop een ticket voor € 15,50 online verkrijgbaar is. De beste deal en meer informatie is te vinden op www.avonturenpark.nl.

Over Avonturenpark Hellendoorn

Verscholen in de bossen ligt Avonturenpark Hellendoorn. Het park biedt voor iedere leeftijd een dag van plezier in een rookvrije omgeving. Het park is geopend van 6 april t/m 27 oktober 2019 en de entreeprijs bedraagt € 24,50. Kinderen t/m 2 jaar en jarigen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Een Seizoenpas 2019 is verkrijgbaar vanaf € 59,50 per seizoen. In het seizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Avonturenpark Hellendoorn is onderdeel van een internationale groep van 15 vrijetijdsparken, onder de naam Looping Holding.

Avonturenpark Hellendoorn opent met botsauto's 11

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.