KRAS stuurt reisfanaat jaar op reis

KRAS stuurt reisfanaat jaar op reis 9
Reizigers op Schiphol. Foto: Elkedagvakantie

Dit zijn van die wedstrijden waarvan er eigenlijk te weinig zijn: Win een jaar lang gratis de wereld rond reizen. Reisorganisatie KRAS is namelijk op zoek naar de ultieme senior reisontdekker die een jaar lang op reis gaat naar de mooiste plekken, de leukste activiteiten onderneemt en de lekkerste gerechten gaat ontdekken. Om al deze ervaringen vervolgens te verpakken in inspirerende video’s. Geïnteresseerden hebben tot en met 21 mei 2019 de tijd om te reageren.

Blijven reizen én ontdekken

We reizen al van jongs af aan. Eerst als kind aan de hand van je ouders, later trek je zelfstandig de wijde wereld in om vervolgens met je eigen gezin andere werelden te gaan ontdekken. En dan komt de fase waarin je weer helemaal zelf de touwtjes in handen hebt. Kras moedigt iedereen in deze fase aan te blijven reizen én ontdekken. Om dat kracht bij te zetten is de reisorganisatie vandaag de zoektocht gestart naar een sr. reisontdekker.

Selectieprocedure

Om mee te doen maken de reisontdekkers in spé een korte video waarin ze vertellen over hun ultieme reiservaring. Deze video plaatsen ze op www.krasblijfontdekken.nl. Vervolgens worden alle inzendingen door een KRAS jury samen met reisontdekker Mark van der Heijden (bekend van Backpacker Intern) beoordeeld. De drie beste inzendingen gaan op 28 mei onder begeleiding van Mark in Nederland hun kunsten in het vloggen verder verbeteren. In de weken daarna kan het publiek stemmen op de drie geselecteerde kandidaten. De stem van het publiek telt voor 50% mee, de andere 50% wordt bepaald door een jury van KRAS medewerkers. Op 25 juni is de bekendmaking van de KRAS sr. reisontdekker.

Iedere maand een reis

De winnaar kan dan al snel zijn koffers pakken. De eerste reis staat namelijk al in juli gepland. Gevolgd door iedere maand een mooie nieuwe reis; van stedentrip tot wintersport, van rondreis of cruise tot een actieve fiets- of wandelvakantie. De sr. reisontdekker gaat het allemaal ontdekken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.