Vakantieparken in Nederland zien deze herfstvakantie een boekingenstijging van 46 procent ten opzichte van vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van BungalowSpecials, waar grote parken van onder andere Landal, Roompot en Center Parcs bij zijn aangesloten. 

Het aantal boekingen voor de herfstvakantie (tussen 10 en 25 oktober) is met 46% gestegen ten opzichte van vorig jaar. De boekingswaarde steeg met 64%. Dat komt doordat mensen nu wat langer verblijven dan vorig jaar. Het aantal annuleringen blijft ondanks de nieuwe maatregelen vooralsnog gelijk.   

Vraag exponentieel gestegen 
Commercieel directeur Menno van der Ster: “Waar we in maart als reisbranche hard getroffen werden is de vraag naar vakanties in eigen land inmiddels exponentieel gestegen. De prijzen stijgen niet, maar we zien wel dat Nederlanders gemiddeld langer boeken dan vorig jaar.”  

BungalowSpecials 
BungalowSpecials is een boekingswebsite voor vakantiehuisjes en is onderdeel van BookerZzz. Het boekingsbedrijf werkt nauw samen met vakantieparken in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje en Italië. 

Over BungalowSpecials 

BungalowSpecials.nl is een online vakantieaanbieder met een specialisme in het aanbieden van accommodaties op vakantieparken. Vanuit de behoefte van vakantiegangers om snel, eenvoudig en veilig te zoeken naar een goedkope vakantie is BungalowSpecials opgericht als vergelijkingswebsite voor vakantieparken. Door middel van de juiste filters en de kennis van de markt maakt BungalowSpecials het mogelijk om meer dan 700 vakantieparken in 9 verschillende landen snel te vergelijken. BungalowSpecials.nl biedt aanbiedingen van alle grote ketens aan, waaronder Landal, GreenParks, Center Parcs, Hogenboom en Libéma. Ook de kleinere parken zijn ruim vertegenwoordigd in het aanbod.  

BungalowSpecials is onderdeel van BookerZzz – een bedrijf dat werd opgericht in 2005 en nu bestaat uit 6 verschillende merken met 18 websites. Klanten van BookerZzz kunnen kiezen uit ongeveer 5000 hotels en meer dan 700 vakantieparken in Europa. 

Geplaatst op 20-10-2020


Dit is een on-geredigeerde versie van het persbericht dat gestuurd is naar [email protected]. Ook reisnieuws of triptips te melden? Stuur het naar hetzelfde adres. Alle recent ontvangen persberichten zijn te vinden op www.elkedagvakantie.nl/persberichten