Sint Nicolaas is op zondag 15 november met zijn stoomboot aangekomen bij Het Scheepvaartmuseum. Je kunt zijn stoomboot elk weekend t/m 6 december bekijken vanaf de museumsteiger van Het Scheepvaartmuseum. Inspiratie gekregen? Dan kunnen ouders en kinderen samen een stoombootje knutselen op het Open Plein, de overdekte binnenplaats van het museum.
ProgrammaElke zaterdag en zondag van 21 november t/m 6 december:

  • 11.00-15.00 uur: knutsel je eigen stoombootje (op=op).

Activiteit voor kinderen vanaf 3 jaar en ouders/begeleiders. Natuurlijk mag iets lekkers niet ontbreken als je klaar bent!

  • 10.00-17.00 uur: bekijk vanaf de steiger de echte Amsterdamse stoomboot van Sint Nicolaas.

Bezoekdetails

  • Gratis deelname aan activiteiten met een geldig museumentreebewijs.
  • Knutselen op inloop, aanmelden uitsluitend op de dag zelf in het museum. Beperkte capaciteit.
  • Vanwege de Covid-19 regels, kan er dit jaar helaas niet aan boord van de stoomboot gekeken worden.

Het Scheepvaartmuseum als veilige havenVanwege de zeer grote oppervlakte met ruim 7.000 m² publiek toegankelijke ruimtes biedt het museum een ‘veilige haven’ voor bezoekers, waar anderhalve meter afstand tussen bezoekers mogelijk is. Een bezoek aan Het Scheepvaartmuseum is alleen mogelijk met een vooraf geboekt online entreebewijs met een aanvangstijd (ook voor o.a. Museumkaart- en BGL-VIP-kaarthouders). Dit zorgt voor een goede spreiding van het publiek gedurende de dag. Daarnaast treft het museum diverse hygiënemaatregelen en is het dragen van een mondkapje verplicht. Klik hier voor alle veiligheidsmaatregelen. 

Geplaatst 20-11-2020


Dit is een on-geredigeerde versie van het persbericht dat gestuurd is naar nieuws@elkedagvakantie.nl. Ook reisnieuws of triptips te melden? Stuur het naar hetzelfde adres. Alle recent ontvangen persberichten zijn te vinden op www.elkedagvakantie.nl/persberichten