In Bucketlist Eropuit in Nederland toont Marleen Brekelmans je de mooiste, onontdekte plekjes van Nederland. Een reisgids vol unieke belevenissen die je nooit meer zult vergeten!

In elke nieuwe ervaring wacht een avontuur. Groot of klein. Samen een boswandeling maken is al heerlijk of ga eens sterren tellen op een van de donkerste plekken van Nederland. Huur een fluisterboot in Friesland of ontdek de mooiste dorpen in Nederland. Marleen Brekelmans verklapt in haar nieuwe boek “Bucketlist eropuit in Nederland” precies waar je moet zijn.
 
Marleen Brekelmans over het boek: Voor dit boek heb ik de uitjes gebundeld per provincie. Zodat je ze eventueel met elkaar kunt combineren voor een heerlijke, lange dag. Of een weekendje weg. Als je kiest voor zo’n bijzonder uitje, dan wacht je een dag vol bijzondere momenten. Geniet van ieder uitstapje naar geluk. En koester de herinneringen.

Bucketlist eropuit in Nederland is vanaf 7 april verkrijgbaar bij de (online) boekhandel.

Over Marleen Brekelmans

Met haar jarenlange reiservaring (wereldwijd) is Marleen een expert te noemen op het gebied van bijzondere (overnachtings-) plekken. Sinds 2010 heeft ze haar website bijzonderplekje.nl. Hier vind je een selectie aan echt bijzondere plekjes, ideaal voor een dagje uit, een weekendje weg of vakantie. Eind 2020 bracht Marleen haar boek “Romantisch weekendje weg” uit bij kosmos Uitgevers. Dit is dé gids voor iedereen die op zoek is naar een romantisch plekje voor een onvergetelijke overnachting.
Bucketlist eropuit in Nederland | Uitstapjes naar geluk | Marleen Brekelmans | 9789043922661 | € 20,- | 7 april 2021

Dit is een on-geredigeerde versie van het persbericht dat gestuurd is naar [email protected]. Ook reisnieuws of triptips te melden? Stuur het naar hetzelfde adres. Alle recent ontvangen persberichten zijn te vinden op www.elkedagvakantie.nl/persberichten