De Nederlandse Ski Vereniging lanceert samen met ruim 80 wintersportaccommodaties de mogelijkheid om in Nederland te wintersporten. Met de kerstvakantie voor de deur zou dit een periode moeten zijn waarin wintersporters volop staan te trappelen voor de eerste trip richting de bergen. Wintersporters zullen in ieder geval tot half januari geduld moeten hebben. De wintersporters die niet kunnen wachten of zich alvast goed willen voorbereiden, kunnen terecht op wintersport.nl/wintersport-in-nederland.

Wintersport in de buurt
Nederland kent een groot aantal sneeuwhallen, outdoor mattenbanen en indoor rolbanen. Deze locaties maken het mogelijk om op een verantwoorde manier te (leren) skiën, snowboarden of langlaufen. En dat ook nog eens dichtbij huis! Uiteraard hebben alle locaties voldoende maatregelen genomen tegen het coronavirus. Op deze manier kunnen wintersporters genieten van hun favoriete sport! Op de website wintersport.nl/wintersport-in-nederlandvind je inspiratie voor jouw wintersport in Nederland. Je vindt hier informatie over de wintersportorganisaties, activiteiten in de regio en accommodaties. 

Wintersport in de Alpen
Ondertussen volgt de Nederlandse Ski Vereniging de actuele situatie in de Alpen op de voet en bundelt alle informatie over wintersport en corona op hun website wintersport.nl. Zo blijven wintersporters op de hoogte van de ontwikkelingen in de skigebieden in de Alpen. “Skigebieden werken keihard aan een verantwoorde manier om wintersporters door hun gebied te begeleiden en wij hebben dan ook alle vertrouwen dat een wintersport in de Alpen deze winter mogelijk gaat zijn”, aldus commercieel directeur Arjen de Graaf.

Geplaatst 24-11-2020


Dit is een on-geredigeerde versie van het persbericht dat gestuurd is naar nieuws@elkedagvakantie.nl. Ook reisnieuws of triptips te melden? Stuur het naar hetzelfde adres. Alle recent ontvangen persberichten zijn te vinden op www.elkedagvakantie.nl/persberichten