Strand, duinen, bossen, landgoederen en bollenvelden, op één route kunnen wandelaars dit allemaal tegenkomen. Op weinig plekken kun je zo gevarieerd wandelen als langs de Nederlandse kust. In het nieuwe ANWB-boek Wandelen langs de Nederlandse kust staan 30 wandelingen van Cadzand tot Den Helder. 

Dit nieuwe ANWB-boek is geschikt voor elke wandelaar. Ontdek de geschiedenis, natuur en hoogtepunten van de duinen en stranden langs de Nederlandse Noordzee. In deze gids komen 30 wandelingen – variërend in lengte van vijf tot vijftien km – gedetailleerd aan bod inclusief QR-code met een verwijzing naar online routes. Het boek telt 160 pagina’s en staat vol interessante achtergrondinformatie over de omgeving, hoogtepunten zoals de Zandmotor bij Kijkduin, de Atlantikwall bij Katwijk en de Hondsbossche Zeewering, tips voor wandelen met kinderen en informatie over planten en dieren die leven aan de kust.

Het ANWB-boek Wandelen langs de Nederlandse kust is online te bestellen en verkrijgbaar in de boekhandel. 

Geplaatst op 27 mei 2022


Dit is een on-geredigeerde versie van het persbericht dat gestuurd is naar [email protected]. Ook reisnieuws of triptips te melden? Stuur het naar hetzelfde adres. Alle recent ontvangen persberichten zijn te vinden op www.elkedagvakantie.nl/persberichten