Het zijn bijzondere tijden, op vakantie gaan is onzeker en de situatie verandert regelmatig. Vanwege de tijd waarin we leven, hebben we besloten om Vakantiebeurs 2021 eenmalig te verschuiven naar april. Zo kun jij tijdens het evenement direct vakantieplannen maken, je laten inspireren en informeren voor de mei- en zomervakantie en kun je zelfs een lastminute boeken. Wij vertalen jouw reiswens naar een veilig reisadvies!

Natuurlijk gaan wij er alles aan doen om er – ondanks de maatregelen – nog steeds een leuk dagje uit van te maken.

Zet jij 8 t/m 11 april 2021 alvast in je agenda? De kaartverkoop start in februari. 

COVID-19 MAATREGELEN
Veilig naar Vakantiebeurs

Uiteraard zal Vakantiebeurs 2021 er vanwege de COVID-19 maatregelen eenmalig anders uit komen te zien. De beurs wordt ruim opgezet, alle activiteiten worden georganiseerd volgens het 1,5-meterprotocol en aan de hand van looproutes en tijdsloten zorgen we ervoor dat het nooit te druk wordt op de beursvloer. Zo kun jij je op een veilige manier laten inspireren én informeren. En no worries: ondanks de maatregelen zorgen we ervoor dat het een gezellige beurs wordt!

INSPIRATIE ÉN INFORMATIE
Even wegdromen…

Natuurlijk zitten wij de komende maanden niet stil. Achter de schermen zijn we druk bezig met iets heel leuks! Via vakantiebeurs.nl gaan we jou inspireren en informeren om jouw reisplannen voor 2021 te vormen, te boeken én voor te bereiden. Houd tot die tijd zeker onze social kanalen en nieuwsbrieven in de gaten. 


Dit is een on-geredigeerde versie van het persbericht dat gestuurd is naar [email protected]. Ook reisnieuws of triptips te melden? Stuur het naar hetzelfde adres. Alle recent ontvangen persberichten zijn te vinden op www.elkedagvakantie.nl/persberichten