Post Corona-tip #1: bescherm jezelf op reis met VPN Nederland, de nieuw gelanceerde Nederlandse VPN-provider. Of je nu op de camping, de piste, of het vliegveld staat, VPN Nederland beschermt jouw online data. Met VPN Nederland kan elke reiziger zonder zorgen op openbare wifi en zijn of haar favoriete Nederlandse televisieprogramma’s kijken. Ook zorgt VPN Nederland voor toegang tot websites en sociale media in landen waar deze geblokkeerd zijn. En grote kans dat je met de VPN-app tickets en overnachtingen goedkoper kan boeken, door vanaf een buitenlandse server je bestelling te doen. 

Snel, eenvoudig, veilig en 100% Nederlands

“Online privacy en anonimiteit moet gemeengoed worden, in plaats van een product voor de ervaren internetgebruiker. Zeker voor reizigers, die in een vreemde omgeving online willen.”, aldus VPN Nederland’s Anton Koster. “Door een eenvoudig te gebruiken, transparant en Nederlands product aan te bieden, willen we het voor iedereen zo toegankelijk mogelijk maken zijn of haar online privacy te beschermen, met alle voordelen van dien. Een simpele druk op de grote oranje knop in onze app en je bent gegarandeerd veilig en anoniem online, met de locatie van jouw keuze.”

Veilig en anoniem online

VPN Nederland is gebaseerd op het WireGuard-protocol. Deze technologie zorgt ervoor dat een gebruiker volledig versleuteld online is, en dat zijn of haar ip-adres niet te achterhalen is. Hierdoor kan er geen data (inloggegevens, wachtwoorden etc.) onderschept worden. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld ook veilig verbinding maken met (openbare) wifi-netwerken in binnen- en buitenland, anoniem gebruikmaken van BitTorrent of Usenet, en zonder land-gebonden restricties online content bekijken. 

In anderhalve minuut praat Anton je helemaal bij over VPN Nederland: https://vimeo.com/436011070 

Geplaatst op 2-11-2020


Dit is een on-geredigeerde versie van het persbericht dat gestuurd is naar [email protected]. Ook reisnieuws of triptips te melden? Stuur het naar hetzelfde adres. Alle recent ontvangen persberichten zijn te vinden op www.elkedagvakantie.nl/persberichten