Gebrek aan inspiratie voor een dagje uit met het gezin? Geen zorgen! In 1000 dingen doen in Nederland met kinderen vind je de origineelste uitjes voor het hele gezin. Van zwemmen tussen de haaien tot slapen in een brandweerwagen. Deze herziene en uitgebreide editie zorgt voor een dosis inspiratie om er na de lockdown weer heerlijk op uit te gaan.

Ben jij de speeltuin om de hoek zat? Of ga je voor de zoveelste keer naar hetzelfde bos? Tijd voor wat nieuwe inspiratie. Jeroen van der Spek heeft de leukste en origineelste uitjes voor het hele gezin gebundeld in het boek 1000 dingen doen in Nederland met kinderen.
Praktisch gerangschikt per provincie en afgewisseld met top 10-lijstjes van bijvoorbeeld bijzondere bioscopen en pannenkoekenhuizen waar we na de lockdown weer van kunnen genieten. Wie ideeën zoekt voor een cool verjaardagsfeestje of een daverend dagje uit met de kinderen vindt ze absoluut in dit boek.

Jeroen van der Spek is reis- en locatiejournalist, Nederlandkenner en fotograaf. Hij verzorgde jarenlang de NS-uitgave Er-op-uit! Eerder schreef hij de bestseller 1000 dingen doen in Nederland en 1000 dingen doen in Amsterdam.
1000 dingen doen in Nederland met kinderen | Jeroen van der Spek | 9789021579344 | € 15,99 | 20 april 2021 

Dit is een on-geredigeerde versie van het persbericht dat gestuurd is naar [email protected]. Ook reisnieuws of triptips te melden? Stuur het naar hetzelfde adres. Alle recent ontvangen persberichten zijn te vinden op www.elkedagvakantie.nl/persberichten