Gelukkig nieuwjaar! [video]

Feest op Times Square in New York: Happy 2013!

Feest op Times Square in New York: Happy 2013!


Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2013 gewenst door de redactie van Elke Dag Vakantie! Dat al uw reisdromen maar uit mogen komen. Wij zullen er van onze kant – elke van de 365 dagen – ons best voor doen om u suggesties aan te reiken voor een dagje weg met de kinderen, een trip tijdens een atv-dag, een weekendje weg, de eerstvolgende schoolvakantie, een reis door Europa, de wereldreis die u misschien eens in uw leven maakt (of om de vijf jaar, simpelweg omdat het anders te duur is) en allerlei bijzondere berichten die we tegen komen tijdens onze speurtochten. We gaan zelf ook zoveel mogelijk trips ondernemen zodat we u kunnen informeren voor uw volgende reis of u met onze verhalen door een misschien saaie kantoordag heen helpen. Kortom, ook in 2013 blijft ons motto: Dromen & Doen!

Hier onder de beelden van de viering van nieuwjaar in New York:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.