Top 10 van kerstmarkten

Kerstmarkten zijn de ideale gelegenheid om cadeautjes te kopen en in de feeststemming, maar wat zijn de beste?

Kerstmarkten zijn de ideale gelegenheid om cadeautjes te kopen en in de feeststemming, maar wat zijn de beste?

Het mag nog heel ver weg voelen, de feestdagen komen er echt weer aan. Over een week of 2 gaan de eerste kerstmarkten al weer open. Nederlanders zijn al druk bezig met het plannen van een bezoek aan in kerstmarkt in binnen- of buitenland. Op dit moment lijkt het erop dat de markten in Duitsland het populairst zijn, gevolgd door die in België en eigen land. Dat blijkt uit onderzoek van de website Kerstmarkten.nl.

Top 10 meest populaire kerstmarkten
Van de ruim 300 kerstmarkten op Kerstmarkten.nl blijken de bezoekers zich in september en oktober vooral te oriënteren op kerstmarktbestemmingen in Duitsland. Ook Belgische en Nederlandse markten in Brugge, Haarzuilens, Maastricht en Antwerpen zijn in trek. Net als vorig jaar is de kerstmarkt Centro Oberhausen favoriet.

Top 10 kerstmarkten
1. Kerstmarkt CentrO Oberhausen
2. Kerstmarkt Brugge
3. Kerstmarkt Düsseldorf
4. Kerstmarkt Münster
5. Country & Christmas Fair Haarzuilens
6. Magisch Maastricht
7. Kerstmarkt Dom van Keulen
8. Kerstmarkt Antwerpen centrum
9. Kerstmarkt Düsseldorf
10. Fluweelengrot Valkenburg
11. Kerstmarkt Aken
12. Kerstmarkt Gent
13. Kerstmarkt Essen
14. Kerstmarkt Dortmund
15. Kerstmarkt Berlijn

Met de bus naar de kerstmarkt
Voor wie op een makkelijke en voordelige manier een kerstmarkt wil bezoeken, is een bustrip een uitkomst. Ook hoef je dan niet voor een milieusticker en winterbanden te zorgen. Kerstmarkten.nl biedt bustochten naar diverse steden in Europa aan. Je boekt een kerstmarktarrangement met de bus vanaf €19,- per persoon naar Düsseldorf.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.