Schiphol experimenteert met Google Glass


Juist op het moment dat het merendeel van de wereld te kennen heeft gegeven eigenlijk niks te zien in de innovatie die zoekgigant Google met zijn Google Glass voor ogen had (!) besluit Schiphol er mee te gaan experimenteren. Nog afgezien van het feit dat het een raar gezicht (blijft) dat je met zo’n mini-mini-mini computerschermpje voor je ogen rondloopt, kun je je ook afvragen of het niet veel simpeler zou zijn als de zoekopdrachten die in bijgaande video van Google Glass gegeven worden ook niet gewoon met een mobiel, waar je tegenwoordig ook gesproken zoekopdrachten tegen kunt geven, uitgevoerd zouden kunnen worden. Toegegeven, dit stukje is wat cynisch opgesteld, maar dat is eerder richting Google Glass bedoeld dan aan het adres van Schiphol, want voor die laatste geldt dat het lovenswaardig is om tests uit te voeren met alle nieuwe technieken die in de markt zijn.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.