Hoe lang zou je overleven op een onbewoond eiland?

De bekende hitserie Lost was erop gebaseerd: Een vliegtuig stortte neer op een onbewoond eiland en de mensen die de crash doorstonden moesten zien te overleven. Dat is natuurlijk niet het scenario dat je in je hoofd wil hebben voordat je op vakantie gaat. Je zit in het vliegtuig, je hoofd vult zich met vakantiedromen en opeens komt de grond wel erg dichtbij. Het goede nieuws is dat je de crash hebt overleefd, het slechte nieuws is dat je vast zit op een onbewoond eiland. Het enige dat je hebt is je gezonde verstand en misschien wat medestanders en andere overlevenden. Maar wat nu? Nou als je Lost hebt gekeken of Robinson Crusoe hebt gelezen, dan ga je er van uit dat je wat overlevingskennis hebt. Ze zullen jullie ook vast snel komen redden, toch? Voordat je in paniek raakt van de gedachten, is er iets wat je kan doen om te kijken wat je overlevingskansen zullen zijn.

Wil je weten of je zou kunnen overleven op een onbewoond eiland? Doe dan de (Engelstalige) test en kom erachter.

Ik heb de test zelf gedaan en mijn score is een beetje triest. Laten we hopen voor mij dat er snel hulptroepen komen als ik ooit neerstort op een onbewoond eiland…
I survived for 2 days on a desert island! How long could you survive?

Doe de test zelf.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.