Claim een vergoeding na vertraging

Claim een vergoeding na vertraging 8

Vliegtuigen op Schiphol. Foto: Elkedagvakantie


Het ziet er naar uit dat vliegtuigmaatschappijen een zware tijd tegemoet gaan, want de regels die gelden voor schadeloosstelling na vertraging hebben er toe geleid dat er steeds meer bedrijven en sites zijn die namens jou als reiziger dat geld willen binnenharken. Tegen vergoeding van een commissie uiteraard. Zo is er nu Claim Compass, dat claimt dat het gemiddeld 400 dollar aan compensatie per reiziger weet binnen te halen. Ze zeggen ook dat zij de kosten op zich nemen van een rechtszaak als een maatschappij niet bereid is om uit te betalen.
www.claimcompass.eu

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.