Sporten op vakantie? 7 onmisbare spullen in je sporttas


Wil je ook tijdens jouw vakantie gezond en fit blijven? Doe je er alles aan om je conditie tijdens je vakantie niet achteruit te laten lopen en om ook geen kilootjes bij te komen? In dat geval is het toch echt noodzakelijk om tijdens je vakantie te sporten. Overigens is dat ook helemaal geen straf of ramp: sporten is naast gezond voor veel mensen ook nog eens ontzettend leuk. Maar waar moet je op letten bij het inpakken van je tassen van KWD op vakantie als je van plan bent om te gaan sporten? Welke spullen mogen dan echt niet ontbreken in de sporttassen? Hieronder zetten we zeven belangrijke tips op een rijtje.

Pet
Wanneer je naar een ander land op vakantie gaat, kan de luchtvochtigheid en felheid van de zon behoorlijk verschillen met hier. Daarom is het aan te raden om een pet mee te nemen om je hoofd tijdens het sporten te beschermen tegen de zon.

Badminton
Als je bewegen wil combineren met een leuk spel, kun je badmintonrackets meenemen in je sporttassen. Jong en oud is in staat om het te spelen, het is gezellig en je bent ook nog eens aan het sporten!

Tennisspullen
Heb je een tennisracket en tennisschoenen? Zorg dan zeker dat deze in je tassen komen voor je op reis gaat. Iedere camping of hotel heeft wel een tennisbaan.

Wandelschoenen
Tijdens een vakantie is wandelen voor veel mensen een favorieten bezigheid. Zorg dat je schoenen meeneemt die geschikt zijn voor het terrein waar je gaat lopen.

Sportkleding
Zorg dat je in je sporttassen van Bagageonline voldoende sportkleding meeneemt. Wandelkleding is bijvoorbeeld weer anders dan kleding waarin je gaat hardlopen. Je kunt beter teveel dan te weinig meenemen.

Bereid je voor op de zon
Zonnebrandcrème zul je sowieso wel in je tassen hebben wanneer je naar een warm land gaat. Ook UV-werende shirts zijn erg handig voor tijdens het wandelen of hardlopen.

Bidon
Als je vocht verliest, dient dat ook weer aangevuld te worden. Zeker in warme landen, moet je drinken binnen handbereik hebben. Een bidon is stukken handiger dan een flesje water.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.