Val Thorens ‘Beste Skigebied van de Wereld’

Val Thorens 'Beste Skigebied van de Wereld' 9

Wintersport. Foto: Elkedagvakantie


Val Thorens, het hoogste skigebied van Europa, heeft voor de vierde keer de titel van “Beste Skigebied van
Het team van Val Thorens is in Kitzbühel (Oostenrijk) opnieuw onderscheiden voor zijn prestaties. Met deze 4e onderscheiding bevestigt het bekende skigebied opnieuw zijn status als leider en plaatst de Franse know-how op een top positie binnen de skiwereld.

“Op het moment dat 4.800 skiërs zich op de pistes van Val Thorens bevonden, werd het skigebied afgelopen weekend opnieuw gekozen tot het beste skigebied van de wereld door een meerderheid van de 1.600.000 uitgebrachte stemmen. De skiërs hebben Val Thorens in hun hart gesloten en laten dit zien door opnieuw voor het skigebied te stemmen. Wij zijn erg gelukkig, dit is het resultaat van het werk van een team, dat iedere dag weer voor de uitdaging staat om het beste aan zijn gasten te bieden.”

Sion Rapson, directie World Ski Awards: “Ik feliciteer Val Thorens graag persoonlijk voor het bereiken van de top en het verkrijgen van deze felbegeerde titel van ‘Beste Skigebied van de Wereld 2017’. Het is een geweldige en inspirerende prestatie om door de internationale gemeenschap erkend te worden als nummer 1 voorbeeld wat betreft excellentie op skigebied. Mijn bewondering gaat uit naar het gehele team dat achter het succes van Val Thorens staat en ik ben echt blij dat hun werk en inspanningen om de beste van de besten te worden officieel onderscheiden is tijdens de 5e editie van de Word Ski Awards. Felicitaties van ons allen!“

Val Thorens heeft zich weten te vestigen onder de Franse skigebieden met een internationale uitstraling. De concurrenten voor de titel? De meest gerenommeerde skigebieden van de wereld: Chamonix (Frankrijk), Courchevel (Frankrijk), Val d’Isère (Frankrijk), Kitzbühel (Oostenrijk), Ischgl (Oostenrijk), Val Gardena (Italië), Cortina d’Ampezzo (Italië), Whistler Blackcomb (Canada), Lake Louise (Canada), Portillo (Chili), Zermatt (Zwitserland), St Moritz (Zwitserland), Verbier (Zwitserland), Jackson Hole (USA), Vail (USA), en Aspen (USA).

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.