Win een reis naar Spanje op ‘wereldwijde Batman-dag’

Batman New York
Wie wil er nu geen Batman zijn? Hier is hij in actie op Times Square in New York. Foto: Elkedagvakantie

Al 80 jaar staat Batman voor fans symbool voor vastberadenheid, moed en gerechtigheid. Sinds hij voor het eerst verscheen in de 27e editie van Detective Comics in maart 1939, laat Batman zijn sporen na in elke vorm van entertainment. Met zijn comics, TV-series, films, videogames, speelgoed en vele andere producten, is hij de meest populaire superheld. Om 80 jaar Batman te vieren, wordt op 21 september 2019 in verschillende steden in de wereld het iconische Batsignaal geprojecteerd. In Nederland brengt de Koninklijke Nederlandse Munt een speciale Batman ‘Mirror Coin’ uit, waarmee fans hun eigen Batsignaal kunnen projecteren.

Door gebruik te maken van een innovatie reflectie technologie, is de Koninklijke Nederlands Munt erin geslaagd om een unieke ‘Mirror Coin’ te creëren. Aan de voorzijde van deze munt staat…niets! Ga naar een donkere ruimte en schijn licht op de lege zijde van de ‘Mirror Coin’ om het Batsignaal tot leven te brengen. De The Batman ‘Mirror Coin’ is het resultaat van een samenwerking tussen de Koninklijke Munt en Warner Bros. Consumer Products en is verkrijgbaar via: www.knm.nl/batman.

Pas je Faceboek profielfoto aan

Vier het jubileum van Batman door het batsignaal aan jouw profielfoto toe te voegen. Bezoek deze link wanneer je ingelogd bent op Facebook en type ‘Bat-Signal’ in de zoekbalk

Wordt Batman op Snapchat

Verander in Batman met de speciale Snapchat filter. Met op de achtergrond de skyline van Gotham City kunnen fans het Batsignaal, de Batarang en veel meer ervaren! Unlock de Batman filter met deze snapcode: #LongLiveTheBat

De ultieme Batman playlist

De beste muziek van Batman gerelateerde films, series en games zijn nu verzameld. Van Batdance tot Hans Zimmer, dit is de perfecte soundtrack om je mee in Gotham City te wanen. Stream de playlist via Spotify!

Online Batman shop

Ter gelegenheid van het 80-jarige jubileum heeft bol.com een speciale pagina online gezet met alle Batman en DC Comics merchandise. Ook maak je hier kans op een reis naar het Warner Bros. park in Spanje. Ga via de volgende link naar de speciale pagina op Bol.com: https://www.bol.com/nl/b/dc-comics/634183/

Bekijk voor meer informatie over het 80-jarig jubileum: https://www.dccomics.com/batman80

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.