De mooiste huwelijksreis bestemmingen ter wereld

Photo Curacao by Emiel Molenaar on Unsplash

Nu corona (voorlopig) achter ons ligt staan er weer talloze huwelijken op de planning. En een huwelijk is eigenlijk toch niet echt compleet zonder een onvergetelijke huwelijksreis. Zo’n heerlijke romantische vakantie waarin jullie alleen maar oog voor elkaar hebben. De rest van de wereld doet er niet toe. Een reis die één en al genieten wordt.

Maar waar ga je naartoe tijdens de wittebroodsweken? Kies je voor een exotische strandvakantie, een stedentrip of duik je de prachtige natuur in? Wij hebben de mooiste huwelijksreis bestemmingen ter wereld voor je opgezocht. Onze bevindingen? Lees dan snel verder! 

Fiji

Romantischer dan Fiji kan haast niet. Hier vind je nog verlaten stranden en onbewoonde eilanden. Als je alleen al foto’s van deze bestemming ziet dan droom je al weg. Fiji bestaat uit meer dan 300 eilanden. 106 Hiervan zijn bewoond. Een boot brengt je naar verschillende eilanden. Het enige dat jij hoeft te doen is te kiezen welk eiland je er het mooist uit vindt zien. En dat is best moeilijk! Eén van de eiland heet niet voor niets ‘Bounty Island’. Op een van de andere eilanden is de film ‘Cast Away’ met Tom Hanks opgenomen. Stuk voor stuk zijn het eilanden met (verlaten) parelwitte stranden, wuivende palmbomen en een helderblauwe zee. Meer heb je niet nodig voor een romantische huwelijksreis.

Curaçao

Ook Curaçao is een echte huwelijksreis bestemming. Iets minder lang vliegen dan Fiji en ook wat drukker, maar qua schoonheid doet het er niet veel aan onder. En waarbij Fiji vooral een relaxvakantie te bieden heeft, biedt Curaçao wat meer actie. Heb je genoeg van bakken in de zon op het strand of zwemmen in de zee? Leer dan surfen! Bezoek de gezellige hoofdstad van het eiland: Willemstad. Of ga zwemmen met dolfijnen. Een superleuke ervaring die perfect is voor een huwelijksreis! Wil je toch het onbewoonde eiland gevoel meemaken dat Fiji je kan geven? Op zo’n 12 kilometer uit de kust van het eiland ligt zijn kleine broertje Klein Curaçao. Dit onbewoonde eiland kun je alleen per boot bereiken. Geniet van de rust, de prachtige stranden en het aanzicht op het mysterieuze scheepswrak. Ook een perfecte plek om te duiken of te snorkelen en de wereld onderwater te ontdekken. Curaçao is één van de meest populaire huwelijksreis bestemmingen ter wereld. En wij begrijpen wel waarom! 

Canada

Geen strandliefhebber? Maar wil je wel een onbezorgde reis zonder al te veel drukte? Kies dan voor Canada! Dit schitterende land bestaat voor een groot gedeelte uit uitgestrekte bosgebieden. Hier vind je de natuur op haar allermooist. Majestueuze bergen, indrukwekkende watervallen, helderblauwe bergmeren en rust. Heel veel rust. Op sommige plekken waan je je voor even alleen op de wereld. Alleen jij en je geliefde. En dat is pas romantisch! Qua accommodatie kun je kiezen uit luxueuze hotels of knusse berghutjes. Steek kaarsjes aan en geniet samen van de prachtige zonsondergang. En op sommige plekken in Canada word je adem pas echt benomen wanneer de zon onder is. Dan verschijnt er een betoverend mooie sterrenhemel. Val samen in slaap onder de sterrenhemel en je huwelijksreis is compleet. 

Parijs is toch de stad van de liefde! Foto: Elkedagvakantie

Frankrijk

Kun je niet kiezen tussen natuur, strand of een stedentrip? Dan is Frankrijk voor jou de juiste bestemming. Een reis naar Frankrijk kun je zo duur of goedkoop maken als je maar wilt. En het is niet heel ver weg, voor sommigen een groot voordeel. Frankrijk heeft echt alles. De stad der liefde bijvoorbeeld: Parijs! Een kus onder de Eiffeltoren en een romantische bootvaart over de Seine horen er natuurlijk bij. In Zuid-Frankrijk vind je prachtige stranden waar je volop kunt genieten van de zee, de zon en van elkaar natuurlijk. Maar ook de natuur in de land is betoverend mooi. Ontdek de Franse Ardennen of de Champagne streek. Proef wijn in Bordeaux of bezoek de sprookjesachtige kastelen van de Loire vallei. Frankrijk hoort zeker thuis in ons rijtje van mooist huwelijksreis bestemmingen ter wereld.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met curacao-trips.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.