Alle 7 miljoen bloembollen zijn geplant in Keukenhof en het aftellen naar de opening op 20 maart 2021 is begonnen! André Kuipers hielp vandaag een handje mee en heeft zijn eigen ‘Andre Kuipers’ tulp geplant.

André Kuipers zag de aarde tijdens zijn ruimtereis vanuit de lucht. De Bollenstreek valt op door de prachtig gekleurde bloembollenvelden. Door het delen van een satellietfoto van de bollenvelden en Keukenhof konden de volgers van Kuipers op Instagram in het voorjaar van 2020 genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen en andere bolbloemen.

“Keukenhof kijkt vol vertrouwen vooruit naar 2021”, aldus Bart Siemerink, directeur van Keukenhof. In het voorjaar staat Keukenhof weer prachtig in bloei. Het is bijzonder om de kleurrijke Bollenstreek op satellietbeelden te zien en we kunnen niet wachten om het park weer aan bezoekers te laten zien. En die bezoekers zien een park dat net zo mooi is of zelfs nog mooier dan voorgaande jaren.”

André Kuipers plantte met plezier de laatste bollen voor de winter invalt. ‘Ik kijk uit naar het voorjaar waarin de natuur zich weer op haar mooist kan presenteren in Keukenhof.”

Elke lente staan in Keukenhof gedurende 8 weken miljoenen voorjaarsbloembollen in bloei in een park van 32 hectare. Ook zijn er meer dan 20 spectaculaire bloemenshows en verrassende inspiratietuinen. Keukenhof is in 2021 geopend van 20 maart tot en met 9 mei.

Geplaatst 14-12-2020


Dit is een on-geredigeerde versie van het persbericht dat gestuurd is naar [email protected]. Ook reisnieuws of triptips te melden? Stuur het naar hetzelfde adres. Alle recent ontvangen persberichten zijn te vinden op www.elkedagvakantie.nl/persberichten