Het verlangen van mensen om zich in de natuur te bevinden is groter dan ooit. Wil je nog meer mooie plekken in Nederland en België ontdekken? Wie van vogels houdt en er graag op uittrekt, vindt in het boek De mooiste vogelkijkgebieden van Nederland en België de beste gebieden in Nederland en Vlaanderen om vogels te spotten.

Dit boek is de ideale compagnon voor de wandelende en fietsende vogelliefhebber. Vind de mooiste plekjes om te vogels te spotten. Dit kunnen natuurgebieden zijn, maar ook dijken, rivieroevers, plassen of parken. Misschien ontdek jij wel een prachtige plek in de buurt. De gids bevat kaartjes, suggesties voor fiets- en wandelroutes en uitgebreide beschrijvingen van de vogelsoorten die onderweg te zien zijn. Een praktische gids voor natuurliefhebbers.  

150 natuurgebieden
125 vogelportretten
30 fiets- en wandelroutes

Over de auteur
Ger Meesters is een doorgewinterde vogelaar die al veel natuur- en vogelboeken op zijn naam heeft staan, waaronder Zakgids vogels van Nederland en België. Hij woont en werkt afwisselend in Haarlem en Noord-Zweden.
De mooiste vogelkijkgebieden van Nederland en België | Ger Meesters  | 9789021579122 | € 20,- | 7 april 2021

Geplaatst 15-3-2021


Dit is een on-geredigeerde versie van het persbericht dat gestuurd is naar nieuws@elkedagvakantie.nl. Ook reisnieuws of triptips te melden? Stuur het naar hetzelfde adres. Alle recent ontvangen persberichten zijn te vinden op www.elkedagvakantie.nl/persberichten