Toeristen in Tilburg kunnen deze zomer hun hart ophalen. Tilburg Vakantiestad lanceert de Ticket to Tilburg Pas. Met deze pas geniet je met het hele gezin van de beste aanbiedingen bij verschillende winkels, horecagelegenheden en musea in Tilburg. Zo biedt de pas vette kortingen op o.a. tickets voor Doloris Meta Maze, de Efteling en Safaripark de Beekse Bergen.

Tilburg is dé vakantiebestemming van 2021
Terrassen, parken, een boulevard, fruitige cocktails én een volle agenda. Nu Nederland stapsgewijs en gecontroleerd weer levendiger wordt, lanceert Citymarketing Tilburg (CMT) de campagne ‘Tilburg Vakantiestad’. Doel van de campagne is om inwoners en mensen uit andere regio’s te verleiden hier hun vakantie door te brengen. Vanzelfsprekend passend binnen de RIVM-regels, om de veiligheid en gezondheid van de vakantiegangers te waarborgen. 

CMT organiseert met Tilburg Vakantiestad een zomer vol met spectaculaire kortingen. Daarnaast vind je tijdens de vakantieperiode bij winkels, horeca en musea kaartenrekken met gratis stadsplattegronden én ‘Groeten uit Tilburg’ ansichtkaarten.

Ticket to Tilburg Pas
Wie deze vakantie een bezoek aan Tilburg brengt en wil genieten van de beste acties, kan niet om de Ticket to Tilburg Pas heen! Voor slechts €10,- krijg je met deze pas allerlei mooie aanbiedingen bij verschillende Tilburgse winkels, horecagelegenheden en musea. De Ticket to Tilburg Pas kost € 10,- en is te koop bij verschillende locaties in en rondom Tilburg. De pas is 30 dagen geldig na uitgifte en kan gebruikt worden voor maximaal 4 personen. Zo kun je met 10% korting een bezoek brengen aan de Doloris Meta Maze en krijg je 30 extra vaarminuten bij Schippersvolk. Bekijk alle kortingen en acties via deze link.

Combideal Efteling & Beeksebergen
Daarnaast presenteert Tilburg dit seizoen een zeer uniek product; een combiticket voor de Efteling én Safaripark de Beekse Bergen. Het combiticket kost normaal € 72,- per persoon en is nu voor € 60,- te boeken via deze link.


Dit is een on-geredigeerde versie van het persbericht dat gestuurd is naar [email protected]. Ook reisnieuws of triptips te melden? Stuur het naar hetzelfde adres. Alle recent ontvangen persberichten zijn te vinden op www.elkedagvakantie.nl/persberichten