Ontdek 60 adembenemende nationale parken in Europa met Lonely Planet. Betreed een wereld met kustdorpen op een heuveltop, bevroren arctische landschappen en uitgestrekte bergketens. Zo ben jij verzekerd van een reis die je nooit zal vergeten.

Lonely Planet – Nationale parken van Europa biedt een prachtige kennismaking met Europa’s nationale parken. Het boek bevat panoramische fotografie, originele illustraties, aanbevolen routes, belangrijke bezienswaardigheden, praktische informatie en tips. De Europese nationale parken bieden een boeiende mix van verbluffende natuur, buitengewone dieren en talloze activiteiten. Hét boek voor avonturiers en natuurliefhebbers. Inclusief plekken in Nederland en België!

Over Lonely Planet
Bij Lonely Planet begrijpen ze de wereld beter dan wie dan ook. Sinds 1973 inspireert Lonely Planet reizigers van over de hele wereld met uitgebreide, betrouwbare en onafhankelijke reisinformatie. In alle reisgidsen worden de populairste, mooiste en meest zeldzame bezienswaardigheden uitgebreid beschreven en helpen ze je de beste keuzes te maken.
Lonely Planet – Nationale parken van Europa | Ontdek 60 adembenemende nationale parken van Europa | Auteur: Lonely Planet | ISBN: 9789021589152 | Prijs: €29,99 | Verschijnt op 19 oktober 2021

Geplaatst 31-09-2021


Dit is een on-geredigeerde versie van het persbericht dat gestuurd is naar nieuws@elkedagvakantie.nl. Ook reisnieuws of triptips te melden? Stuur het naar hetzelfde adres. Alle recent ontvangen persberichten zijn te vinden op www.elkedagvakantie.nl/persberichten