Vanaf 29 oktober gaat KLM twee keer per week vliegen naar de toegangspoort tot de Canadese Rocky Mountains: Edmonton. Met een Airbus A330-300 gaat KLM deze winter iedere donderdag en zaterdag tussen Amsterdam Schiphol Airport en Edmonton International Airport vliegen.

Na een pauze van vijf maanden wordt de vlucht tussen Amsterdam en Edmonton in de nieuwe winterdienstregeling, die op 25 oktober van start is gegaan, weer hervat. KLM gaat een cirkelroute vliegen, die eerst een tussenstop op Calgary International Airport maakt om daar passagiers op te halen. Vervolgens vliegt het toestel door naar Edmonton, om vanaf daar non-stop terug te keren naar Amsterdam. Dit zou betekenen dat, zodra er positieve reisadviezen gelden, reizigers vanuit Nederland en België gemakkelijk naar Edmonton kunnen reizen.

Reisadvies
Canada is op dit moment alleen toegankelijk voor noodzakelijke reizen. Meer informatie over Edmonton International Airport is te vinden op www.flyeia.com. Internationale reisadviezen zijn te bekijken via de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Geplaatst 26-10-2020


Dit is een on-geredigeerde versie van het persbericht dat gestuurd is naar [email protected]. Ook reisnieuws of triptips te melden? Stuur het naar hetzelfde adres. Alle recent ontvangen persberichten zijn te vinden op www.elkedagvakantie.nl/persberichten