Kan ik een korte broek aan?

Is het vandaag weer om lekker in een korte broek en op flip-flops rond te lopen. Hier zijn twee sites om dat te testen. Foto: Elkedagvakantie

Is het vandaag weer om lekker in een korte broek en op flip-flops rond te lopen. Hier zijn twee sites om dat te testen. Foto: Elkedagvakantie

Tot een jaar of twaalf vraag je nog dagelijks aan je moeder wat voor een kleren je die dag aanmoet, maar daarna zou je toch eigenlijk redelijk zelfstandig in staat moeten zijn om in te schatten wat voor een soort kleren je die dag moet dragen. Wie echter niet de gok durft te nemen of het verstandig is om een zomers jurkje of een korte broek aan te trekken kan nu een beroep doen op de website Kan ik een korte broek aan.nl Een betere start dan met de zonnig(st)e paasdagen van 2011 kan de site zich niet wensen. Want ook voor 25 april zijn de verwachtingen voor korte broeken weer uiterst gunstig: Temperatuur van 22 graden Celcius en een regenkans van 5%.

Inmiddels heeft zich nog een site gemeld, die ook weergeeft of je al dan niet een korte broek aan kunt trekken vandaag. Mocht je twijfelen, dan kun je dus ook www.kandekortebroekaan.nl raadplegen.

0

No Responses

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.