Hoe worden we de beste reissite?

Een zonnige toekomst in de reisjournalistiek?

Een zonnige toekomst in de reisjournalistiek?


Het geldt voor musici, voor sporters, voor schrijvers, voor iedereen eigenlijk: Je kunt altijd beter worden in wat je doet. Door te oefenen en veel met je vak bezig te zijn. Wij willen Elke Dag Vakantie.nl ook graag een trede hoger brengen en uiteindelijke de beste reissite van Nederland worden, maar hebben daar wel uw hulp voor nodig. U zou ons een groot plezier doen door 3 minuten van uw kostbare tijd te besteden aan het invullen van onderstaand formulier. U kunt er ook voor kiezen alleen een deel in te vullen. Voordeel is dat u en de andere duizenden lezers bij een volgende bezoek een betere site krijgen. En u geeft ons, de redactie van Elke Dag Vakantie.nl, nieuw materiaal om onze tanden in te zetten!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.