Eten en drinken in Wenen


Op stedentrip naar Wenen is uiteraard ook eten en drinken. Voor een paar euro tot exquise restaurants waar je je portemonnee moet trekken. De keuze aan horeca etablissementen is enorm: meer dan 6500 telt Wenen er, van ijssalons tot restaurants. Welke smaak je ook hebt, je vindt er altijd een stek waar het goed toeven is, hetzij in de drukke binnenstad of in een van de vele Heurigen (wijnbar annex restaurant) aan de markten of de groene stadsranden. En do as the locals do – op de late avond een Weens worstje snacken is hier een plaatselijk gebruik. Een kop koffie nuttigen mag geen probleem zijn; de stad telt er meer dan 2000. En wist je dat Wenen de enige stad ter wereld is die binnen haar grenzen wijnbouw heeft – maar liefst 700 hectare!

In bijgaande video zie je filmpjes van;

 

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.